dom 999 saker jag aldrig skulle göra
Trosorna visar baksidan som ni kanske förstår.

Världens bästa band släppte en ny singel häromdagen. Ska se dem två gånger i sommar.
Längtar så jag kan DÖÖÖÖÖÖ

Kent – 999


Kärleksillusioner


Weekday Vintage


Beyond Retro


Asos.com

Har köpt lite fina vårkläder som ni kanske märker! Är himla nöjd med allihop, Beyond retro-klänningen behövs dock sys in lite men det löser jag vet ni. För övrigt räknar jag ner dagarna till studenten och känner att det börjar närma sig. Om mindre än två månader ska alla betyg vara satta. Föralltid. Aldrig mer naturkunsapsprov, aldrig mer en idrottslektion, aldrig mer håltimma, aldrig mer bambafisk till lunch... SJUKASTE!

Tack förresten, för att ni kikar in då & då. Gör mig glad! ♥

En snabbis!

Hej fina läsare som, även fast jag är kass på detta, kikar in här varje dag ändå!

Tänkte bara meddela att jag är fullt upptagen med Pa-rapporter, träning, P, studentplanering och balklänningsplanering (långa ord..) så uppdateringen får lida lite till.. idag fick jag min studentmössa (!!!!!!!!!!), igår fick jag min Peace & Love biljett (japp, dit ska jag!) och i måndags fick jag min alldeles egengjorda Håkan Hellström-bok! Så, det är stressigt men studenten kommer allt närmare och jag kan knappt vänta!
Lovar att lägga upp mina PA-bilder med men nu får ni nöja er med en bild på boken:

Följ mig på twitter om ni vill ta del av min extremt roliga vardag, LinnLj heter jag där & även på instagram, pusssssssss!

Och glöm inte listan!
vårkänslor & annat fint - tvåtusentolv

Skrattar gott

Jag vill bara höra dina hjärtslag

Vill mest säga att jag för tillfället sitter dränkt i historiaboken, har religionsprov på torsdag och ska även på fiesta med jobbet på kvällen. Med andra ord - har fullt upp den här veckan också. Projektarbetet är dock inskickat (SKÖNT) och nu är det bara rapporten på 5 sidor som ska skrivas. Mindre än 3 månader till studenten,
jag hoppas jag överlever.

Föresten - har skapat en fin liten spellista när jag samlar vårens alla fina låtar, så där kan ni alltid kika in om ni saknar mig :
vårkänslor & annat fint - tvåtusentolv


RSS 2.0