I know i never meant to do you harm








Ljusslinga & fina naglar.

Imorgon får man ÄNTLIGEN öppna chokladkalendern! Och, i mitt & Fridas fall, presentkalendern. Vi har en liten kalender med 24 fickor där vi får en liten present varje dag fram till jul, ex. tuggummi, hårsnoddar osv. Himla mysigt! Nu ska jag göra te & kolla på Grey's!

Coldplay – Trouble

SÅ. SÖTA!


All I want for christmas..


I'm a space bound rocket ship and your heart's the moon


I do whatever it takes
When I'm with you I get the shakes
My body aches when I ain't
With you I have zero strength
There's no limit on how far I would go
No boundaries, no lengths
Why do we say that until we get that person that we thinks
Gonna be that one and then once we get 'em it's never the same?
You want them when they don't want you
Soon as they do feelings change



Håll alla tummar!





Nu har det kommit! NeuLash & nuevaBrow som förhoppningsvis ska få mina stackars ögonfransar & bryn att bli lite mer välmående osv. HÅLL TUMMARNA!!!! Vill så gärna ha tillbaka dem NU eftersom jag för tillfället ser ut såhär utan smink & allt:


Work it out

Har. Sån. Fruktansvärd. Träningsvärk.

Kan knappt sätta mig på toa. Skojar INTE. Var tvungen att hoppa spinning/coren idag för att jag knappt kan gå haha, känns sådär.. jajaaa det går väl över!

Har chillat i soffan, kollat Biggest loser och One Tree Hill (<3<3<3<3<3333) och pillat lite med mitt PA. Ska strax inta soffan igen för lite Grey's.. *nörd*

För övrigt är jag lit smått deppig när det gäller min träning. Eller ja, träningen går ju bra men kosten funkar väl sådär och för att nå resultat gäller det att kunna hantera båda. Såklart. Så jag satte precis upp ett mål;

Om 27 dagar åker jag till USA. Fram tills dess gäller
(alla dagar i veckan utom 1 eller 2):




Kommer jag klara det? Det är frågan.
Jag ska hålla er uppdaterade, promise. Mitt sockersug är inte att leka med..


You hit me like the sky fell on me

Hejhejj, jag leveeer

har bara fokuserat på P & PA senaste dagarna. That's why. PA:t går väl okej och P gå kanon så ska icke klaga! Förövrigt hoppade jag spinningen och sprang idag istället. Ångrar det lite eftersom det gick åt h e l v e t e.

Imorgon ska jag dock (eller pappa..) hämta ut neuLash och nuevaBrow som han snällt beställde åtmig förra veckan. Sååå.. imorgon är en bra dag!




Bilder från Fredag - idag. Nu: DHW!

Rebecca & Fiona – Giliap
The Wanted – Glad You Came
Amanda Fondell – Hey Ya


CRAZY



Skrattar så mycket åt detta..


Kom och håll om mig

Nationella avklarat, tog 5 timmar och jag är nöjd! Ägde att kunna skriva på datorn.. Sitter för tillfället på stationen och väntar på Felicia, när hennes körlektion är klar ska vi ta tåget till Göteborg för att köpa present till Moa.

Och för er som undar.. JA, jag har grov träningsvärk i mina stackars armar..


I'm hard to please and you're hard to get

Helooo

Idag har grov träningsvärk i benen efter spinning/core-passet igår. Men. Jag tror inte det är någonting jämfört med hur min överkropp kommer kännas imorgon. Tränade med P efter skolan och vi körde bara överkropp. Eller ja.. han körde med mig. SJUKT JOBBIGT! Så nästa vecka ska jag dra med honom på spinning/crossfit för att ge igen..

Imorgon skriver jag (och ett par tusen andra treor runt om i Sverige) nationellt prov i Svenska hela dagen. Ska bli.. skoj. Efter det är det bara detmuntliga kvar (=/"&!&"%!"&!/#=) innan jag är klar med Svenska B! Börjar dra ihop sig. Fick dessutom sms om att jag kan gå in och betala min studentmössa nu.. iiih! Det ÄR inte långt kvar!

Nu ska jag läsa lite Svenska innan Grey's börjar!







Låten jag la upp igår, kan inte sluta lyssna.
Lyssna även på denna: Mat Kearney – Hey Mama



Breakfast





Mat Kearney – Ships In The Night

Shake it out!



Hänger i soffan, kollar gamla OTH avsnitt som går på kanal 5 och vänta på Biggest Loser. Bästa programmet man kan kolla på innan ma ska träna.. kan dom så kan jag!
Ikväll är det Desperate Housewives med, såå spännande. I ♥ serier.

Florence + The Machine – Shake It Out

When I met you at the blood bank



Ville bara säga att jag är trött, har ont i min rygg och har ångest över mitt PA. Men jag mårbra. Tackvare P. Finaste, finaste du.

Bon Iver – Blood Bank
Laleh – Alla vill till himmelen men ingen vill dö

Q/A

Anonym om Hon brättar för dig, hur mycket jag älskar dig:
jag har några frågor, skriver anonymt för jag skäms lite.

- sover du utan peruk? även när du sover över hos P eller dina kompisar?
- har någon någongång råkat dra i ditt hår så att peruken åkt av, på allmän plats, bland människor? eller sitter den fast? tar du av den varje kväll och på med den igen varje morgon?
- hur ofta måste du tvätta din peruk?
- du måste inte svara på denna om du inte vill, är bara nyfiken. men när du har sex med P, har du peruken på dig då?

tacksam för svar. jag lider med dig och hoppas verkligen att du får tillbaks ditt ögonbryn och dina fransar. kram

Svar: för det första - skäms inte för att fråga! Och för det andra så tycker jag inte om anonyma kommentarer men here we go..
sover alltid utan både hemma, med honom och med kompisar. Sjukt jobbigt att sova med, har testat. Bara kliigt och.. varmt typ.
Jag har nog inte tappat den, vad jag kan minnas. Har alltid varit på min vakt så att säga, och inte utsatt mig för den risken (och då har jag andå spelat handboll med det.. och då hade jag peruk somsat fast med en liten resår..) eftersom jag hade skämts IHJÄL. Har dock tappat min sjal en gång. Det var i Indien när jag, mamma och Frida badade och vågorna var hur höga som helst och jag hann inte hoppa så jag fick dn över mig.. och sjalen åkte iväg. Det var HEMSKT.
Tvättar håret en gång i månaden. Hade tvättat den oftare om det inte vore så omständigt och slitsamt. Men jag har också 2 olika peruker. En som jag har till skolan/vardags och en på jobbet, så "jobb-håret" tvättar jag oftare.
Vill inte gå in på detaljer men kan säga såhär: P är den bästa killen i hela världen. Han bryr sig inte. Han älskar mig och vill vara med mig oavsett om jag har hår på huvudet eller inte (han gillar inte när jag har på mig den, för det kittlar honom i ansiktet när vi kramas) och jag är så tacksam för det. Jag har inga problem med att vara mig själv med honom, att han ser mig utan smink, utan hår, utan ögonfransar, utan ögonbryn. Men å andra sidan är jag bara människa och det finns gånger då jag känner att jag inte duger, att jag är ful och ställer mig frågan varför han väljer att vara med mig. Men jag är väldigt lycklig över att han väljer just mig.

Långt svar men jag hoppas det blir bra!

Hon brättar för dig, hur mycket jag älskar dig

Nu är det helg, och den började med fredagsmys hos P igår. Vi somnade i soffan vid halv tre så ni kan ju tänka er hur aktiva vi var.. ellleeeeer? Kollade Idol och André (a.k.a "posa-varje-gång-jag-ser-kameran") åkte ÄNTLIGEN UT! Finally. Och Amanda F ägde som vanligt.

Hade tänkt somna direkt efter Idol eftersom jag började jobba 8 idag, men det gick ju sådär pga. vår lilla powernap på soffan innan, så vi låg och pratade, skrattade och gosade tills vi somnade. Bästa som finns i hela vida världen vill jag lova!

Och idag jobbade jag som sagt 8-15.30, jag glömde mina jobbyxor hos P så jag tog ett par som jag trodde var någons som visade sig vara någon annans. Och den personen dök sedan upp på jobbet och undrade vart hennes brallor var. Då blev det fett jobbigt, men jag löste det genom att snoka runt lite i killarnas omklädingsrum. Jag äger.


Över till lite seriösare grejer. Har funderat på att tatuera mina ögonbryn eftersom jag bara har ett för tillfället och har tröttnat på att måla det andra varje dag. Problemet är bara att jag börjat tappa ögonfransar med, på vänster öga. OCH DET SUUGEEER! Men jag har, som de flesta, hört talas om neuLash (sett serum som gör ögonfransarna längre & tjckare) och tänkte att det kanske skulle funka. Problemet = priset ligger på 1.595 kr för 6 ml. Det är såklart värt det om det fungrar, men tänk om det inte gör det?
NeuLash har även en nyhet: nuevaBrow, samma sak fast för ögonbrynen. 995 kr, 6 ml. Vet inte om det fungerar heller eftersm jag har en sjukdom och inte bara allmönt tunna ögonbryn osv.

Min fråga är: någon UTAN alopecia som testat detta? Gav det BRA resultat? Någon MED alopcia som testat? Funkade det? Vet inte vad jag ska välja, det är ju inte precis dyrt. Vet inte heller om jag vågrar tatuera om det blir het misslyckat.

TIPS? NÅGON?




Bye bye ögonbryn & ögonfransar..


Och alla med converse sjöng..

Heeelo my friendz

Sorry för dålig uppis (har fått klagomål...) men har känt mig lite oinspirerad och tråkig på senaste. Kan bero på att jag börjar inse att jag faktiskt har ett projektarbete som jag borde tagit tag i tidigare, men jag vet inte. Ända sen jag var ettagluttare på kära Aranäs har jag fått höra från treorna på deras PA-redovisning att "NI MÅSTE BÖRJA I TID! Blir så jobbigt annars" men det gick tydligen inte riktigt fram hos mig.
Suck.

Well well. Hänt idag?
Började dagen med en stadig frukost bstående av gröt och en hembakad liten macka. Nästan. Jag gör min gröt i mikron i en liten gröt-burk, typ. Värmde gröten som man ska men efter två minuter var den fortfarande.. lös. Så jag satte den på 30 sekunder extra. KLART SOM FAN att gröten får för sig att EXPLODERA? Såg ut som någon hade spytt i hela mikron. Fick sammanlagt 3 skedar gröt.
Så stadig blev den frullen.

Var iallafall duktig och tränade efter skolan. Spinning + crossfit. Sjukt jobbigt, inte bara för att det ÄR jobbigt utan mer för att jag var den enda på spinningen. Jag och instruktören :)) mysigt. SOM TUR VAR var vi lite fler på crossfiten, kändes sådär när hon satt där framme och.. typ.. "kom igen nu då, lite mer motstånd, hejjahejjaaaa....". Usch. Tror hon tyckte det var minst lika jobbigt..





Love Is All

Hej.

Har verkligen ingenting att säga förutom att min webläsare är BORTA (HATAR TEKNIK),
skolkatalogen har kommit, spinningen var jobbig och att jag är godissugen.
Är allmänt irriterad och känner att jag är fett jobbig, så jag bjuder på tre låtar och
gömmer mig sedan under täcket.

Hejdå.

The Tallest Man On Earth – I Won't Be Found
The Tallest Man On Earth – The Dreamer
The Tallest Man On Earth – Love Is All



Every day i'm shuffelin'

Hello people, idag är det söndag minsann!
Jobbade 10.30-20, åkte hem, duschade, kollade lite EMA 2011 och nu sitter jag här, ska strax sussa för imorgon börjar la escuela. Nästan lite skönt. Har mer fritid under skolveckorna är jag haft under lovet.. menmen, kommer äga när lönen kommer *happy*. 

Till dig som så gärna ville veta min jeansstorlek - jag vill gärna veta vem du är?


Timbuktu – Kom och håll om mig

Konstig_tjej

Igår var jag dyngtrött efter att inte gjort nåågot alls, medan jag nu inte alls är trött även fast jag jobbat hela dagen.. CrAzY!
Måste ändå försöka sova så jag orkar ta mig upp imorgon - spinning på morgonen, jobb på kvällen!

Fint brännmärke jag lyckades haffa idag..


Hmm..

FRÅGA: vad har du för jeansstorlek??? waist och längd:) svara tack

SVAR: haha vem är du och varför undrar du det? :)


Just nu, vill jag leva





Är trött även fast jag sov till 11.30 idag. Det enda vettiga jag åstadkommit under dagen är lite jobb mellan 17-21, känns sådär. Men imorgon hänger jag på donken och serverar Big Mac's mellan 11.30-20.00 så det var väl ändå okej att vara lat idag. Men ändå. Ska snart sussa, är som sagt trött (konstigt nog) såååå.. ha en fin kväll allihopa (speciellt alla som är på Mingel och skakar rumpa denna afton)!

Laleh – Just nu
Timbuktu – Snart tystnar musiken
The Tallest Man On Earth – Love Is All



Vi känner alltid samma sak

Längd: 164 cm.
Hårfärg: mörkbrunröd typ.
Ögonfärg: blå!
Fräknar: får på sommaren, några små på näsan och ett par lite större på läpparna.
Bästa kroppsdel: axlar/hals-partiet
Sämsta kroppsdel: alla kroppsdelar som drabbas av eksem på vintern. kliar och svider.
Ärr: myggbett osv.
Tatueringar: nada. men vill ha. har funderat på en ett tag nu.
Piercingar: vanliga i öronen, tragus och naveln.
Sjukdom: alopecia + tusen allergier.
Brutna ben: zero!
Fobi: sniglar, långtradare som kör om varandra på motorvägen och småkryp. och att stressa.
Rädsla: att inte ha någon alls, inga vänner, ingen familj, ingenting. dem är liksom allt.
Kroppsligt partytrick: ingenting..
Bästa känsla: när allt bara total-äger. när man inte har något plugg, eller precis fått tillbaka prov & inlämningar som man klarat, eller när man precis har tränat och det är ett nytt DHW-avsnitt på tv, eller när man går och lägger sig efter att ha jobbat en fredagskväll och man vet att man är ledig, eller när man saknar P så himla mycket och man äntligen får ses och se det där fina leendet och pussa på fina munnen eller när man skiter i alla måsten och gör vad man känner för.
Bästa fysiska känsla: kramas.


BALL


ULLA RED TILL ULLARED


















RSS 2.0