im gonna love you






Första ljudlektionen på länge som varit rolig. Det kanske syns?



Sen bar det hem till och hem ifrån Kållered och P (och hans himelskt gosiga säng). Värd dag.

Robyn – Indestructible (Acoustic Version)

DRAMAUPPGIFT


Där är den. Nöjd!


Don't you wake up yet

Då är det alltså bestämt - när jag är på Svensk mark igen ska jag p i e r c a n a v e l n. Det har jag och Elin bestämt, så det så. Undrar bara vad det kan kosta?

Det var så gott att vakna imorse - en riktigt sovmorgon som jag inte haft på alldeles för länge, vaknade upp jämte P och somnade om x antal gånger innan det blev frukost-time. Sen tog vi en promenad i det (faktiskt) VARMA vädret, det kändes mer som Mars än Januari. GRYMT!



Familjen – Det Var Jag
Maroon 5 – Harder To Breathe
Justin Nozuka – Golden Train


mindre än en vecka!

eeeelin om torsdag <3:
ringen!!!

SVAR: dina ord är min lag, så.. du kanske skulle kunna svara på NÄR jag ska pierca naveln och om jag ens borde? GO ELIN!
Idag är det 6 dagar tills jag åker, om 6 dagar har jag faktiskt redan åkt om man ska vara exakt. Ä g e r. Idag ska jag därför till älskade Kungsmässan och köpa lite kläder anpassat för 40 plusgrader och inte minus. Heh. Känns okej? Ska haffan en parfym också. Sen ska jag jobba. Kom till donken, tror man kan bli målad som Hello Kitty idag? Vem vill inte bli det?


Indien förra gången, 2009

JAG LÄNGTAR!

oh my god

Jag misstänker att jag blivit utsatt för antingen 1) Pensionärsjävlar eller 2) en ovanligt knäpp tant.

Det hände på jobbet. Jag stod i DT:n och tog beställning av bilarna. Just i detta ögonblick hade jag inga bilar utan var framme i kassan och fyllde upp äpplen eller något annat kul. Jag ser att en tant (80 bast?) står och pratar med min kollega om att hon behöver hjälp att ringa färdtjänst så min chef började ringa. Inget konstigt med det? Jag får lite bilar och går tillbaka till mitt lilla bås för att ta betalt. Efter cirkus 5 minuter hörs ett "pling" i mitt lilla headset som innebär att det är (för det mesta) en bil utanför boxen (där man beställer, nån som fattar?) men eftersom jag är upptagen säger jag "Ett ögonblick så tar jag din beställning". Då hör jag:
- Ja hej det var Britta Holgersson här, jag väntar på min färdtjänst, vet du när den kommer?

EH. Jag springer bort till min chef och berättar läget, sen rusar jag ut till tanten och ber henne gå upp på trottoaren eftersom det kommer bilar där hon står, som ska ha mat.
- Din taxi kommer nog alldeles strax men du måste nog stå där uppe och vänta (OSÄKER_TJEJ_LINN_93)

Sååå jag springer in igen i hopp om att Britta lydigt står och väntar på säker mark men icke. När två bilar beställt och betalat sin mat är hon minsann där igen:
- Nu körde det förbi två bilar men ingen var min taxi, när kommer den egentligen?
Jag - SPRINGER UT igen och nu är Britta lite upprörd vill jag meddela.
- Din taxi kommer men det kommer inte hit, här kör bara bilar som ska beställa mat (HEEH).

Men då. Då hörs en tutning.
IT'S THE TAXI.

Britta springer (går aslångsamt) bort till taxin, jag springer in och tar beställningen av de bilar som står och väntar och sett detta lilla.. missförstånd och alla skrattar gott. Som tur var. För det var kul, det var det, ända tills jag berätta detta för Moa och hon sa att jag kunde blivit lurad av Pensionärsjävlar-programmet. Men det är ganska liten risk. Eller...?

torsdag <3

Min nya favoritdag är nog torsdag. Det kan bero på att jag har två lektioner och börjar 11.40 med idrott. Alltså behöver jag bara slänga på mig mjukiskläder innan jag åker till skolan, vilket äger. Sen har vi bara ljud efter idrotten och ingen bry sig riktigt om vad alla har på sig (iallafall inte jag?). Det känns okej. Efter skolan blir det jobb så mig lär ni inte höra något av.


HAR EN LITEN FRÅGA:
ska jag har kvar ringen eller sätta i ett vanligt örhänge? Vad tycker ni?

världens roligaste blogg







Roligaste bloggen jag någonsin läst och antagligen kommer att läsa. Favorit!
http://hanapee.blogg.se/

you don't know me and you don't really care


Lykke Li – Possibility - Soundtrack Album Version
Ellie Goulding – Starry Eyed - Little Noise Session
Greg Laswell – Comes and Goes (In Waves)
Hello Saferide – 2006
Augustana – Boston


2




LOVE


ÅÅÅH nästa vecka åker jag till Indien! Det känns cRaZy. För övrigt var detta en sjukt seg dag, bara tråkiga lektioner. Blääää. Och imorgon är det Tisdag, Spanska på morgonen och sen Matte. Ser fram emot det.
Fick iallafall träffa P idag och eftersom Indienresan börjar göra sig påmind kändes det väldigt bra. Gäller att utnyttja varje tillfälle innan jag åker iväg, har vi tur kanske vi tröttnar på varandra och VILL att jag ska åka? Knappast.
Ska nog sova inom en snar framtid, är dödligt trött. Sen måste jag göra något åt min design, lite för tråkig är den. Några tips, någon?

Kapten Röd – 1.000.000 Nollor

råttor

http://gt.expressen.se/nyheter/1.2303013/rattlarm-efter-hackerattack
That's my school yes.

birthday






Tre bilder från igår, de två översta är Fridas.

Blev väckt med skönsång, prinsesstårta och paket vid klockan 10 cirkus. Efter det var det dags att börja BAKA! Det blev två tårtor; en marrängtårta och en choklad. Vid kl. 14 kom gästerna och straxt efter det blev det mat, prat och massa grattis. Efter det blev det ännu en presentöpnning och sen var det dags för efterrätt. Vid sjutiden när de flesta hade åkt hem, tog jag, P, Sofia och Gustav bussen/tåget till Göteborg för att gå på bio. Riktigt fin film var det och jag är jättenöjd med kvällen. (Känner att det blev väldigtväldigt kort och sammanfattat men det kanske är lika bra.)

... och detta fick jag:


Massor med fina blommor!


Smycken, en anteckningsbok, produkter från Body Shop, körkort!!! (10 lektioner som inkluderar uppkörning, halka, riskettan & tvåan och sånt, tack mamma och pappa!)
Fick även en Kent-affisch, spotify premium, underkläder, strumpor och pengar från mamma/pappa/Frida + örhängen och kondomer från Sofia och Gustav (tack så himla mycket) + bioscheck från P's föräldrar!



Fick den här från P (+ en liten film han hade pillat ihop) och kan meddela att jag blev VÄLDIGT GLAD. Har velat ha en sån här ganska länge men bara inte.. orkat köpa den helt enkelt. Men nu, nu fick jag den och jag är så nöjd!

Jag vill tacka alla som gjorde min fördelsedag så bra och även tacka för alla gratulationer! TACK!

SWEET EIGHTEEEEEEEEEEEEEEEN!!!

OHYEAH!

sweet seveteen, time to say goodbye

Jasmine om i heart you:
sjukt, det fick jag med på min data igår :P Hette inget typ som system tool?

SVAR: JO! Och det visade sig att man får det av att gå in på Kissies blogg (oops, påkommen..) och mycket riktigt så var det när jag var inne där som det börja. Så, gå inte in där!
SISTA DAGEN SOM SJUTTONÅRING! Det känns bra! Längtar efter att gå och lägga mig heheee... Ska nog göra det snart - dessutom är jag dödstrött efter skola + jobb. Längtar ännu mer nu.
Det som känns mest bra är att jag ska få fira med min fina familj och vänner + världens bästa pojkvän som tillsut fick ledigt från jobbet. Annars hade det sugit r o m p a. Men nu kommer det inte gör det!


såpbubbler


Bild från 2009 som jag helt glömt bort.

i heart you


Igår fick jag "låtsasvirus" på min dator och det var inte alls kul. Det kanske de som gav det till mig tyckte men icke Linn. Såå min lilla lappis har gått igenom lite undersökningar idag och står i skrivande stund och scannar (typ?). Och det tar TID. Jag sitter vid gamla datorn och här kan man hitta många smaskiga bilder vill jag lova! Kan lägga upp några fina lite senare om jag hittar några som man faktiskt kan visa för folk..
Efter skolan (som var extrem seg) släpade jag mig bokstavligt talat till gymmet. Det var så värt, faktiskt. Morgondagen består av skola + jobb och sen börjar nedräkningen.. bara 2 dagar kvar nu!

vackert


bilder

Snow Patrol – Set The Fire To The Third Bar

inget jeansideal

Tung dag, minsann. Spanska + Matte B som första lektioner, som alltid. Sen hade jag dock foto, den kursen som jag väntat på sen jag gick i nian. Det kommer bli så otroligt kul när den väl kommer igång! Efter skolan (som slutatde 15.10) satt jag kvar tills kolckan var 17.00 och redigerade klart min film och jag HANN. Tack till mig själv säger jag. Hade inte kunnat somna annars.
Fick kila bort till Kungsmässan så fort jag var klar för att köpa jeans. Mina älskade svarta jeans sprack igår. Helt random. Så jag fick lite panik. Sprang in på Bik Bok, eftersom jag vet att de har ett par svarta, höga, tighta jeans som inte töjer sig och som kostar cirkus 500 vilket är ett bra pris liksom. Ända problemet var att mina ben var 20 meter för korta och att byxorna slutade under brösten på mig.

Skojar ej.

Jag kände
mig som.. en tjock.. liten dvärg? Visste att byxor kan vara för lånnga nertill men när de är för långa upptill börjar man undra.

Är jag missbildad?!

Som tur var
(för både mitt självförtorende och mina kommande outfits) så hittade jag ett par jeans på JC för cirkus 400. Fick dock sy upp dem men vad gör man inte? Behöver inte gå naken imorgon iallafall.


as we go on

Idag är det Söndag, jag är hostig, snorig och just nu väldigt varm. Inte febrigt varm utan.. varm. Men oavsett hur jobbigt det är så finns det lite grejer jag kan se fram emot iallafall!
- Det är 6 dagar tills min födelsedag
- Det är mindre än 3 veckor till Indien
- Imorgon ska jag ha FOTO!
- Jag har bestämt mig för att pierca mig på ett annat ställe än örat
- Idag ska jag åka ända till Torslanda och fira min fina kusin
- .. och innan det sla jag hämta ut min Håkan-biljett
- Och kanske det bästa av allt: det har börjat växa lite ljusa fjun på mitt huvud. L Y C K A!





Angus & Julia Stone – You're the One That I Want

stackars tjej


tom


.. you can't believe it; you were always singing along


still sick


Min snälla (och sjuka) syster kom in med en stor skål full med frukt & glass precis. Jag klagar INTE!


GRATTIS önskar jag världens bästa kusin ANNO på 18 års dagen! DU ÄR BÄST! ♥


i was just thinking

Vill
bara
bort.

21 dagar kvar!




usch

Sjuk idag med, det enda roliga med det är väl att jag lyckats smitta min syster så att hon med är sjuk. Behöver ju inte vara ensam då liksom?
Skulle egentligen åka till skolan idag för att redigera klart min dramauppgift i rörlig bild men jag o r k a r i n t e. Skulle ta en dusch imorse (eftersom jag vaknade helt kanonblöt inatt, hade antagligen feber annars vet jag inte vad..) och eftersom det var extremt ansträngande så insåg jag att gå till bussen skulle bli ännu jobbigare. Bara att skriva detta är ju ansträngande? Såå jag stannar hemma i min trygga lilla stuga. Måste byta lakarn i sängen efter nattens lilla svettattack så jag ska försöka samla kraft till det. Bläääääääääääääääääääää


Du som undrade vad min mejladress var så kan jag meddela att den ser ut såhär: [email protected]!


TATUERING

Måste. Bara. Visa. Detta.
Googlade på tatuering och fick upp detta. Ville inte lägga upp bilden här eftersom vissa kanske anser det som stötande MEN HERREGUD, VEM I HELA VIDA VÄRLDEN GÖR EN SÅN? HAHAHA


Allvarligt nu. Jag vill tatuera mig och jag vet vad. Jag vet (nästan) vilket språk. Men vågar jag? Vad kostar det föresten? Någon som vet?


febervarm






Som jag trodde - jag är sjuk. Vaknade en miljon gånger inatt av att jag frös, svettades, hade hjärtklappning eller inte kunde svälja. Kul, jättekul. Ska lägga mig framför tv:n nu men innan dess - leta fram Strepsils. Kommer inte klara dagen annars. Dessutom har det snöat som attan, varför?!

lalala

Jennifer Arvroth om åh, älskade västtrafik & deras anställda:
Håller med dig så hårt om västtrafik!
Det finns riktiga idioter!
Vissa busschaufförer skäller ut en som satan när man skall gå av och går av fram.. vissa skäller ut folk som lyssnar på musik på bussarna i hörlurar.. och vissa kör ifrån precis när man står och skall gå in i bussen.. hata västtrafik

Svar: MÅ VÄSTTRAFIK BRINNA I HELVETET!
Jag är TRÖTT, jag har ont i HALSEN och jag är inte hungrig. Åt precis nämligen heh. Nej, men allvarligt, ska jag bli sjuk NU? Om jag blir det måste jag vara frisk tills nästa Lördag.. för dåå.. dåå... DÅ FYLLER JAG 18!

ÄGER!

GODNATT?!

plötsligt blev man en modeikon!



OHYEAH!


OHYEAH..?!


åh, älskade västtrafik & deras anställda

Första skoldagen över och jag säger bara: uh. Spanskan imorse var rena tortyren.
- Ja, ni har ju lärt er jakad och nekad konjunktiv form och nu ska ni blablabla...
Eh.. VA?
Jag skojar inte när jag säger att ALLA utom jag & Jennifer (mitt trogna spanskastöd) började jobba medan vi satt där och tittade på varandra.

Bara 6 månader kvar tills helvetet är över. Käämpaaaaaaa.
Lektionen efter det var älskade matte b, kommentarer överflödiga.
När jag och mitt sällskap (Moa, Felicia) skulle ta oss från skolan till stationen tänkte vi tajma bussen som ända gick förbi skolan. Halvvägs ut till hålplatsen ser vi bussen komma och vi börjar springa (+ de andra som ska med bussen). Bussen stannar på hållplatsen, 3-4 personer går på, SEN STÄNGER BUSSFANSKAPET DÖRREN OCH KÖR? Om inte vi hade backat hade vi blivit påkörda, SÅ NÄRA VAR VI MEN HAN BARA KÖR?! DESSUTOM var han TIDIG så han hade inte bråttom? Vi blev såklart förbannade och ger chauffören mördarblicken men han bara tittar på oss som om vi var dumma i huvudet och kör.

FYFAN vad sur jag blev. Jag & Moa fick gå powerwalk till stationen eftersom vi inte ville missa tåg/buss och var inne ca. 14.42. Jag går bort till min buss som redan har motorn igång, när jag är nästan framme stänger han dörren så jag får springa. Eftersom klockan inte är 47 blir jag lite smått irriterad, och när jag väl satt mig så kör han. Precis när tåget kommer in, så att de som åker tåg missar bussen. Schysst?

Jag undra alltså: om de som kör buss nu har såpass grova problem med sitt humör att de ständigt är sura, VARFÖR låta det gå ut över oskyldiga renenärer? Kan bli så IRRITEARD!


linn elisabeth ljungblad






i hate this part

Att inte kunna sova kan göra mig galen. Testade allt igår; att ligga och läsa, lyssna på musik, stirra upp i taket för att göra ögonen trötta. Testade tom. appen "sleepmaker" på min iPod som har massor av olika regnljud inspelade. Jag valde "medium rain onto car roof" och, ärligt talat, så somnade jag efter ett tag. Tack du som har suttit och spelat in alla dessa regnljud.

Idag är det Måndag och jag är som sagt ledig. Det enda jag har planerat idag är att jobba (och köpa trosor). Imorgon börjar skolan igen och första lektionen är Spanska. Ni förstår att jag längtar ihjäl mig..?


whatever you like

Slapp dag. Jobbat, hets-köpte lite kläder på rean innan bussen kom, duschat + ätit och nu sitter jag här. Är extremt seg och längtar efter att få sova, ska dock läsa ut min nuvarande bok (En komikers uppväxt - Jonas Gardell) och börja på boken som kommer efter (Jenny nånting?). Intressant, jag vet.
Ett plus är att jag inte börjar skolan imorgon eftersom Aranäsgymnasiet har studiedag. Lycka!



Anya Marina – Whatever You Like - Single Version


hur söt?


tack till nellie!

Gårdagen kan sammanfattas som GRYM, alla dansade i princip och eftersom det var lite över 100 pers där blev dansgolvet aldrig tomt. Vi åkte hem vid 3, jag & P var så trötta att vi inte ens hann släcka lampan innan vi somnade. Det var inte jättekul att vakna av den vid 6 sen..

Idag händer iiingenting och det ÄGER, snart blir det mat och jag är hungrig som en varg. Värd dag.

Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home


she's so

Idag är det Fredag, det kommer bli en grym Fredag. Jag bara vet det.
Gårdagen var också grym, eller ja, mer mysig. Sofia & Gustav kom som sagt hit, vi såg "Jumpers" och spelade spel, sen somnade P & jag så gott så gott i min lilla säng. Ikväll står Nellies 18 års fest på schemat - kommer bli GRYMT KUL så dte är väl det jag gör nu - taggar. Om cirkus 2 timmar ska jag in till stade Kba och köpa present, vet inte vad än? Jobbigt läge.

Bjuder på lite fager tonkonst innan jag avslutar!
Scouting For Girls – She's So Lovely
Little Marbles – Jag hoppar & trampar på ditt hjärta
Rihanna – S&M
KT Tunstall – Black Horse And The Cherry Tree (Radio Version)


springrullar


Lagar mat till mig själv + syster + systers amigo, pratar i telefon med P, min pojkvän sen 19 månader tillbaka och är nöjd. Det syns va? Ikväll kommer Sofia & Gustav hit, det blir chips, det blir dip och det blir film. KANON!


right now

Jag har säkert nämnt att jag har varit hos läkaren, right? Jag vet inte om jag nämnt orsaken men en del kanske redan har listat ut det - the hair. Jag har gjort en del läkarbesök i mitt liv men det är få gånger jag fått en såpass positiv känsla som av mina två senaste. Killen jag går till nu jobbar med kinesisk läkarkonst (?) och det är, faktiskt alldeles logiskt, tro det eller ej. Jag ska göra en lång historia kort eftersom jag inte kommer ihåg allt han sa men på det stora hela så är det mina njurar jag ska jobba med. Han berättade att det finns 5 "chefer" i kroppen bla. njurarna. Njurarna ger energi, bla. till hårsäckarna så att håret växer men eftersom mitt hår inte växer vill min läkare jobba med mina njurar. För mig är det helt logiskt - han vet vad han pratar om och det låter vettigt. Första gången jag var där fick jag testa akupunktur i ca. 10 minuter och sen fick jag två olika tabletter som jag ska ta morgon och kväll. De ena tabletterna är för huden och de andra för njurarna och när jag ätit dem i ca. en månad, lite mer, ska man helst se resultat för då funkar det. Jag var på återbesök igår och fick akupunktur i ca. 1 timme. Ska på återbesök nästa vecka eftersom han vill att vi ska göra behandlingarna så tätt som möjligt nu i början för att vara säkra på att det hjälper.

Han har också sagt att jag ska göra saker som ger mig positiv energi, äta efter min blodgrupp och överhuvudtaget bra mat - enkla saker.

Detta kan låta hela knasigt och påhittat men det är inte jag som är läkaren vilket gör att jag inte riktigt kan förklara så det låter mer realistiskt. Men jag tycker det låter bra det han säger och jag tror på detta (vad ska jag annars göra?). Eftersom jag testa ganska många andra saker och ingenting nånsin hjälpt så är det klart jag testar allt som kommer i min väg men.. så positivt inställd som jag är till detta har jag nog inte varit innan. Dessutom har han hjälpt andra innan mig vilket stärker mina förhoppningarna. Jag vet att man inte ska hoppas för mycket, jag har varit med om det innan men.. detta känns bra. Nu får jag bara vänta och se.


snöööö

Hej!
Idag snöar det, om någon mot förmodan skulle ha missat det. Jag har varit hos läkaren + på gymmet idag och nu ska jag alldeles strax ta mig till Kungsbacka för att träffa Julia. Ska bli SÅ kul att gå ut i snön HEHE.



say goodbye





Hurts – Stay


universeeeuum


UNIVERSEUM NÄSTA!
Har aldrig varit där innan så det kan nog bli spännande. Och kul? Och lite dyrt..

Förresten - vem sa att Lady G sjöng dåligt?
Lady Gaga – Poker Face - Live at The Cherrytree House Piano & Voice Version

grööööööööt


DÄR ska jag alldeles strax koka gröt.


hej


GOD MORGON!
Har precis stoppat i mig det på bilden och sitter här beredd i träningskläder för här ska ut & vandras! Känner att jag måste börja NU med punkt 47 i listan om jag vill komma någonstans. Hörs sen!

what to do, what to do


Vad gör man inte för att få använda sin cam?
Nej, ärligt talat.
Jag är ganska bra på att blåsa bubblor.
Eller hur?!

Regina Spektor – Eet
löjligt fin


Dag 25 – En första

En första VAD? Finns hur mycket som helst.

Men jag kommer inte på något.
Sååå jag tror att vi stryker den här punkten, om inte ni kommer på något?

jag står maktlös in för kärleken

Idag stod jobb på schemat, 11.45-18.00 och det gick kanon. Testade El Maco på rasten och fick en.. smakupplevelse. Inte visste jag att det var så stark (OCH STOR?)? Men helt okej god, 4 av 5 pommes. Heh.

Nyduschad + nyinsmörjd (även fötterna, kände att dom behölvde lite kärlek efter all gång denna dag) är jag och taggar beställning från HM's nya katalong, inför våren, och inför Indien. Vägrar bada naken bland alla cRaZy indier i februari, ska nog använda det som argument så kanske mamma kan betala..? SCHYSST!


dAgEnS oUtFiT

Trevor Hall – Well I Say. . .
Trevor Hall – Other Ways (NÖJD NU PATRIK?! hoppas jag)

There’s still a little bit of your face i haven't kissed



There’s still a little bit of your song in my ear
There’s still a little bit of your words i long to hear
You step a little closer to me
So close that I can´t see what´s going on


Dag 24 – Det här får mig att gråta


Den här filmen, The greatest heter den.

Jag gråter när jag ser/ är på bröllopp. Jag gråter när jag ser en förlossning på tv. Gråter när jag är trött, kan gråta när jag är glad, när jag är lycklig.

Kan få tårar i ögonen av att se P i ögonen.

Kan gråta när jag lyssnar på vissa låtar, när det inte blir den maten jag är sugen på till middag, när jag inte hittar något att ha på mig.

Men det vanligaste är nog att jag gråter när jag är ledsen.


welcome, 2011












Lite bilder från gårkvällen, som började och slutade hemma hos Sofia. Första var det bara hon, jag, P & Gustav och vi lagad kanongod mat och spelade spel innan de andra kom runt halv tio. Då kördes Sing star igång och så småningom slog klockan tolv och alla sprang ut. Det var fint, och kändes bra. Jag hade megakul och det tror jag de andra hade också. Gott nytt!


50 saker

.. att göra 2011.
Nu är den klar, listan som jag började skriva härom kvällen. Det blev hela 50 punkter och om jag ska vara ärlig tror jag inte att jag kommer hinna allt.. men man kan ju aldrig veta, har ju 364 dagar på mig. När något av avklarat markeras det med fet text.

1. Åka på (minst 1) festival
2. Se alla Star Wars-filmerna i streck
3. Fylla 18
4. Ha mitt sista sommarlov
5. Se Kent live minst 1 gång
6. ..samma sak med Håkan Hellström
7. Sova utomhus, under bar himmel
8. Ha ett fint 18års kalas
9. Åka till London
10. Bada mitt i natten
11. Avsulta mitt andra år på gymnasiet
12. ..och påbörja mitt tredje och sista
13. Inte äta godis på en månad
12. Vara vaken minst 36 timmar i streck
13. Åka till Liseberg (och gå in) minst 10 ggr
14. Se alla Harry Potter-filmerna i streck (känner att det börjar bli dags nu)
15. Vara vegetarian i en månad
16. Åka utomlands minst 1 gång
17. Bli ägare av en iPhone
18. Åka utomlands med P
19. Göra en snögubbe och en snögumma
20. Ta körkort!
21. Inte ha jeans på en månad utan bara kjol/klänning
22. Vinna en fototävling
23. Skaffa mig objektivet Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM
24. Göra om i mitt rum
25. Fotografera mera
26. Sticka en halsduk
27. Skicka minst 2 brev i månaden, till vem som helst
28. Ha en picknick
29. Tälta på ett ställe som inte är min egna tomt
30. Spara pengar varje månad
31. Laga maten hemma i en vecka
32. Åka skidor
33. Besöka minst tre platser/städer jag aldrig varit i förut
34. Ta hand mer om mig själv utan att vara egoistisk
35. Pierca mig
36. Bli såpass vig att jag kan gå ner i spagat
37. Spontanåka till en stad och stanna där i 24 timmar
38. Lära mig minst en låt, vilken som helst, på gitarr
39. Laga min cykel
40. Hoppa studsmatta i regnet
41. Skaffa ett nytt tandsmycke
42. Börja skriva dagbok (igen)
43. Gå på VIP-bio
44. När jag är arg - ta ut det på personen det handlar om och ingen annan
45. Alltid dricka en kopp te på morgonen (vintertid iallafall..)
46. Lära mig mer om foto
47. Börja konditionsträna (lär behöva lite peppande ord)
48. Köpa minst ett plagg i månaden som är second hand
49. Alltid ha tuggummi i väskan
50. Uppfylla minst hälften av dessa punkter


RSS 2.0