What to wear, what to wear..

Indiska | Gina | Monki | Minns inte | Gina
H&M | H&M | H&M | H&M | Monki | Indiska
Indiska | H&M | Beyond Retro | Second hand | H&M | JC
Dr Martens | Converse | Converse | Dr Martens | Fjällräven
Någon bad om lite bilder från min garderob och här kommer det! Tog favoriterna i kategorierna kjolar, klänningar, skjortor & skor. Jag vet inte vad man ska kalla min stil, ärligt talat. Jag tycker det finns så mycket snyggt men att så lite passar mig och då vågar jag inte testa. Har sett så mycket jag hade velat ha på mig men som jag inte vågar. Tycker helt enkelt att jag har "kroppen för plagget" eller hur man ska säga.. tror en del känner igen sig.

Så vad ska man då kalla detta? Egentligen ingenting. Jag är väl mig själv antar jag. Jag älskar skjortor, jag älskar converse eftersom det funkar till allt, jag känner mig fin i kjolar och klänningar. Min stil är väl.. min. Jag är en person som hatar att klä mig i sånt jag ser andra klä sig i. Att gå omkring i skolan och se 10-15 pers i EXAKT samma tröja är inte det jag vill uppnå precis..

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om detta egentligen, har extremt svårt att veta vad jag ska ha på mig på morgonen. "Ser jag tjock ut i detta?" "Ser jag tråkig ut i detta?" "Är detta för vanligt?" "Ser detta speciellt ut?" "Ser detta FÖR speciellt ut?" "Passar dessa färgerna ihop?"
VARJE MORGON! Detta gör det fett jobbigt att köpa kläder (inte enligt min mamma men enligt mig.......), tycker sellan något är speciellt snygg på MIG. Handlar kanske mer om självkänsla&självförtroende än om själva plagget men så är det iallafall.

Slänger in lite inspo-bilder (random) som också önskades, hade jag kunnat vågat klä mig såhär så hade jag det (har ni fler önskemål får ni säga till! Har dock inteöverdrivet mycket tid över till detta nu för tiden som ni vet men så fort det lugnat ner sig lite i skolan så!) :KÄLLOR
http://nyheter24.se/modette/angelicablick/http://tofauti.se/http://weheartit.com/

Det här är min tid

Vill tacka mina fina arbetskamrater för kommentarerna, tack! <3
Sedan, du som ville ha inspirationsinlägg, det kommer! Ska bara finna lite tid. Om 6 dagar är mitt prjektarbete troliftvis inskickat och klart, så då har jag nog ett liv igen.. håll ut!


A cup of tea

Köpte en ny tékopp, tébehållare och nytt té idag - hallon/lakrits. Otroligt gott. Nu ska jag lägga mig i sängen och samla krafter inför veckan, en dag avklarad redan. Imorgon ska jag äta semla, nomnom!


How I wish that I never grow oldHar en ny, fin kjol och en ny, fin favoritlåt
The Majority Says – 114


Om himlen finns är jag förlorad

Har varit rätt tyst under veckan och det är jag medveten om, men eftersom jag äger så ska ni få en liten snabbgenomgång; i måndags jobbade jag, i tisdags tränade jag, hängde på Ikea och pussade på P, i onsdags var planerade jag PA och fick en allergisk reaktion av NÖTTER (helt plötsligt?). I torsdag tränade jag och igår jobbade jag & somnade sedan gott jämte P. Bäst.

Idag har jag tagit 112 bilder till mitt PA.
Kommer använda ca 5 av dem men det äger ändå. Har stressat som en liten apa den här veckan för att få ihop det och det ser ut som jag kommer lyckas, tro det eller ej! Grymt skönt.

För övrigt så är det SPORTLOV nu och det kunde inte komma mer lägligt tror jag. På måndag ska jag & P åka skidor (första gången för mig.....) och på tisdag ska vi fira Alla hjärtans dag ihop (första gången tillsammans då jag befunnit mig bla. Indien & Spanien åren innan) och jag kan knappt vänta. Tycker det ska bli SÅ mysigt! Sen att vi planerar att spendera dagen på Ikea är en annan grej hehee..


Hittade mammas gamla glasögon i bilen häromdagen (när det var SOL ute!)
och insåg attde faktiskt var ganska snygga. Nöjd!


jagbehövernåttattskrivaom

Dagens vill ha:
SPORTLOV
Dagens klädsel: svarta jeans, röda Dr.Martens,
slapp, vit tisha, svart halsduk, skinnjacka
Dagens saknad: sommar & USA
Dagens längtan: STUDENTEN
Dagens låt: Coldplay – Paradise
Dagens tråkigaste: hmm.. att det är en miljon minusgrader?
Dagens bästa: min träning, att träffa P och att det var SOL! 
Dagens humör: började sådär, bättre under dagen!
Dagens roligaste: köra bil... älskar det?!
Dagens hälsning: till väderguden - smält all snö TACK


One year agoFina, fina Indien.


It's Friday

Äntligen Fredag!
Dock tycker jag att veckan ått hyfsat fort.. men Fredag är Fredag!
Igår var det exakt 1 månad kvar tills PA ska vara klart - sjukt, och idag är det en vecka tills lov!
ÄGER!

Sitter och äter naturgodis - Coop hade utförsäljning (!!!!!!!!!!!!) så jag köpte på mig lite. Ska dock iväg på middag hos Josefin som fyllt år så får väl sluta äta........ heheeeeBen Howard – The Fear
Ben Howard – Keep Your Head Up
veckans låtar

I can relate

The annoying moment when someone asks you for advice and after everything i say,
 the reply "I know"Bitch, if you know, then why did you ask me?Making eye-contact with your crush

Expectation:


Reality:
When you're in class after watching a movie and the teacher turns the lights on:

 


When the teacher says you can choose your own partners

The girls are like:

And the guys are like:I hate it when i walk into class late and everyone’s like..When you come across a pen that writes absolutley beautifully and smoothly..


You’re like:

and then when you lose it you’re like:


Best part about new electronics :)


When someone is getting accused for something you didThat awkward moment when someone walks in on you singingRSS 2.0