Bored

Regler:

1. Ställ in Spotify på blandat/shuffle. 
2. Byt låt efter varje fråga.
3. Skriv ner låten som svar på frågan, fuska inte!

1. Hur mår du idag?
Håkan Hellström – 13

2. Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Kent – Passagerare

3. Hur ser dina vänner dig?
Movits! – Har du soul?

4. Vad är ditt livs themesong?

Susie Suh – Seasons Change

5. Hur är skolan för dig?

Need To Breathe – Through Smoke

6. Hur kan du komma framåt i livet?

Anna Ternheim – Girl Laying Down

7. Hur kommer imorgon vara?
Damien Rice – 9 Crimes

8. Vad är det bästa med dina vänner?
Lars Winnerbäck – Dom tomma stegen


9. Vad finns i lager för nästa vecka?

Laleh – Hide Away

10. Vad skulle du hetat om du var född i framtiden?
Plain White T's – Hate (I Really Don't Like You)

11. Vilken sång beskriver dig bäst?
Coldplay – Viva La Vida

12. Vilken låt ska spelas på din begravning?

Herr Idebäck (feat. The Moniker) – I feel so free

13. Hur ser världen på dig?
Movits! – Na Na Nah!

14. Vilken är din oturs-låt?
Fm Static – Moment Of Truth

15. Vilken är din tur låt?

Timo Räisänen – You get what you give

16. Har du en djup och mörk hemlighet?
Declan O'Rourke – See It In A Boy's Eyes - Today FM Live Recording

17. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Veronica Maggio – Stopp

18. Kommer du nånsin ha barn?
Kungers – Skönare Så

19. Vad ska ditt första barn heta?
Kent – Max 500

20. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Herr Idebäck – Evig Kärlek

21. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?

Dropkick Murphys – The State Of Massachusetts - Single

22. Vad är några tips till mig?
Ted Gärdestad – Så mycket bättre


23. Hur kommer du att bli igenkänd?

Tegan And Sara – Walking With A Ghost

24. Vad är din danssång?
Nirvana – Lithium¨


25. Hur kommer sommaren bli?

Kapten Röd – Saknade Vänner

26. Vad är det sista du kommer tänka innan du somnar idag?
Bobby Bazini – I Wonder - Radio Version


Maybe..

SUGEN! (Men är lite feg eftersom tragus gjorde s v i n o n t..)
Någon som har en åsikt? Bara en liten?
Jag röstar på 2 & 4 mest (och lite på 1 & 3 med).

People always leave


Hemsk dag på jobbet - igen. Det var 6,5 extremt varma timmar, huvudvärk, ett kassasystem som krånglade och "ingredienser" som tog slut. Hade hellre svettats på P&L med massor av glada, festivalmänniskor men det får bli nästa år.. eller på Way Out West, som jag väldigtväldigt gärna vill gå på. Just nu taggar jag att jag imorgon ska bli ägare av en iPhone, ÄNTLIGEN! Funderar på en vit.. bara för att liksom. Men vi får se! Ska nog kika lite på tv, göra en fruktsallad och sedan, om ett tag, sussa. Vann förresten One Tree Hill säsong 7-boxen på Tradera idag (YESYESYES) så snart kan jag äntligen återvända in i Lucas Scott & co. värld igen. Ååh älskarälskarälskar!

Coldplay – Violet Hill (Album Version)

Coldplay 28/6 2011


P&L kan slänga sig i väggen, om inte Coldplay drar dit och överraskar? Nja.. skulle inte tro det!

Bästa, bästa på LÄNGE!


COLDPLAY - IMORGON

Vill börja med att tacka för alla fina, stöttande kommentarer som trillat in. Blir alltid lika glad och lite extra stark eller vad man säger, när jag får läsa era fina ord.. tack! ♥

Hur sjukt varmt var det idag? 300 grader? Kändes som det inne på McDonalds iallfall (nej, jag har minsann INTE legat och solat, nejnej, svettats på jobbet istället). Hemskt var det att jobba, mina 4,5 timmar kändes som 8. Utan rast. Blääää, juni är snart slut och det känns som det enda jag har gjort är att jobba.. ångest. Men snart får jag vara ledig! Efter.. måndag. Hm. Och imorgon faktiskt - för då ska jag på Where The Action Is och se bla. COLDPLAY!!!!!!!! SOM JAG LÄNGTAT! Ska bli så otroligt mäktigt så jag vet inte vaaaaad!

When you try your best, but you don't succeed

Jag har lärt mig, anpassat mig, att leva utan hår. Att leva med vetenskapen att jag kanske aldrig någonsin kommer få tillbaka mitt hår. Det är så jag tänker, för jag vill inte bli besviken. Det känns bättre att vara beredd på det värsta, för då slipper man känna känslan av att man kanske misslyckats. Jag tror ärligt talat inte att jag kommer få tillbaka mitt hår - mest pga. att jag testat så otroligt mycket utan framgång. Det är påfrestande för självförtroendet, självkänslan och hoppet man har, när man går in helhjärtat i något som sedan visar sig vara fel för mig. Att se mamma och pappa lägga ut så mycket pengar på medeciner, behandlingar och liknande utan att det fungerar är inte kul. Det känns fel, jag vill inte det. Även om jag vet att de vill mitt bästa så känns det ibland som jag sviker. Jag kan inte hjälpa det.

Vissa dagar känns det som jag klarar detta, att jag kan acceptera. När jag ser att mina ögonbryn och ögonfransar är kvar, när jag kan sminka mig så att uppmärksamheten dras till mitt ansikte, när håret inte spelar någon roll. För de är ju så - det jag har kvar är så viktigt. Ögonbrynen och ögonfransarna - har jag kvar dem är jag nöjd. Håret har jag lärt mig acceptera som sagt - vissa dagar är det lättare, andra svårare- men bryn & fransar är jag rädd om.

Jag har varit så tacksam över att ögonfransarna växte tillbaka, men i Mars började vänster ögonbryn försvinna. Jag kan täcka det - jag har lärt mig att sminka över det och har aldrig fått kommentarer om hur mina ögonbryn ser ut. Det är ju många som målar sina ögonbryn så att säga, jag är inte den enda. Men nu ser man ganska lätt att det inte finns något hår, att det helt enkelt är målat. Tjejer som rakar av sina ögonbryn och sedan målar har jag aldrig förstått mig på. Har aldrig velat ha det så men nu har jag inget val, och det är hemskt. Det värsta är att jag bara kan sitta och se på medan de försvinner. Jag kan inte göra någonting. Absolut INGENTING.
Jag kan bara vänta.

Ibland undrar jag själv hur jag faktiskt klarar det. Hade processen gått fortare och jag hade tappat både håret ocg ögonbrynen på några månader hade det inte varit säkert. Men nu får jag chansen att bygga upp något slags försvar och anpassa mig efter vad som händer. Jag undrar också hur andra klarar det. Jag underar hur Patrik kan välja mig. Hur han kan tycka att jag är vacker när jag har så många brister. Hur han kan välja mig framför tjejer med långt, tjockt och mjukt hår, långa ögonfransar och perfekta ögonbryn. Kalla mig gärna konstig men jag tror vem som helst hade tänkt så. Ibland är jag livrädd att någon annan - någon bättre - på något sätt ska kunna ta min plats. Pga. lite hår. Sorgligt men sant, och det är svårt att släppa de tankarna när man har en dålig dag, självförtroendet är i botten och livet suger. Det är inte kul. När jag skäms över mig själv känns det som andra med gör det. När JAG inte vågar visa upp mig - vem vågar visa upp MIG?

HATAR alla reklamfilmer om hårinpackningar, schampo osv. Hatar bikinireklamer med. Visst att alla modeller har slanka, vältränade kroppar, långa, smala bruna ben och sådär galet platta magar - hade inte tackat nej till att se ut så. Men saken är den att jag kan, om jag tränar järnet, äter rätt och allting sånt. Jag kan, tro mig. Men det där långa, solblekta håret kommer jag aldrig få. Jag vet inte hur det låter men på något sätt hade jag kanske tyckt om min kropp mer om det fanns lite hår på huvudet iallfall, som kunde fladdra lite i vinden.. bara lite iallafall. Nu känns det så tomt. Det känns så.. ja, tomt. Som att något saknas. Naket. Ni anar inte hur mycket jag vill kunna dra en hand genom håret, kunna sätta upp det i en knasig boll mitt på huvudet, kunna färga, klippa hur jag ville, kunna klaga på en dålig hårdag, kunna känna hur det kittlar på ryggen. Ni anar inte. Ni anar inte hur frustrerande det är att INTE KUNNA och kanske ALDRIG KUNNA.

Ibland behöver man bara få ut alla tankar, alla funderingar och all tvivel.
Detta var mina.VARFÖR?!

Mars 2011


Juni 2011

Oh brother I can't, I can't get through
I've been trying hard to reach you, cause I don't know what to do
Oh brother I can't believe it's true
I'm so scared about the future and I wanna talk to you
Oh I wanna talk to you

You can take a picture of something you see
In the future where will I be?
You can climb a ladder up to the sun
Or write a song nobody has sung
Or do something that's never been done

Midsommarkrans på!

Min krans har mer blommor i sig än vad det ser ut.. dom fastnade inte så bra på bild bara heh..
Nu ska vi ner till fotbollsplanen och i år har bla. vi ansvar för lottstånd osv. - jag ska lotta ut gosedjur. Perfekt! Sen blir det dans runt stången osv.
Ha en fin dag! <3

Vi skålar för en midsommar till, färskpotatis och sill

TRÅKIGT VÄDER, blir så ledsen..
Sitter och pillar ihop en midsommarspellista och det går kanon! Lite Håkan, lite Rebecca & Fiona, lite Winnerbäck och lite annat. Ska strax trotsa alla gråa moln och ge mig ut på midsommarkrans-jakt, tycker ju att det är kul haha (även fast jag är 18 och borde sluta vara barnslig..?). Strunt samma, är det midsommar så är det!  

Förra året, finaste du!

Kent – Sverige
Håkan Hellström – En Midsommarnattsdröm

GLAD MIDSOMMAR!

Har kul?


Ricky Ficarelli

Patrik visade mig detta igår när jag var hos honom. GRYM KILLE! Jag är impad
Låtarna blir ju typ bättre?

I brist på annat..

Kallt eller Varmt

Guld eller Silver

Snygg eller Rolig - båda?

Champagne eller Vodka

Oversize eller Liten

Surt eller Salt

St Tropez eller Ibiza

Los Angeles eller New York

Duscha eller bada

Ansikte eller kropp

Sushi eller Burgare

Sport eller Dans

Alvedon eller Ipren

Mycket eller lite

Ja eller Nej

Annorlunda eller Klassisk

Kenza eller Blondinbella

Blogg eller Tidning

Internet eller TV

Hund eller Katt

Morgon eller kväll


FINT


Be yourself

H&M
Monki (MYCKET finare på..)
Monki

Brände pengar i Göteborg med Sofia idag, kändes helt okej. Fyndade detta + ett par solbrillor på Beyond Retro, ett paraply på H&M (det började regna..) och strumpbyxor, H&M! Hemma sen ett litet tag och deppar över att jag är "överkänslig" mot JORDGUBBAR?! Har blåsor på läpparna, det kliar, svider och gör det svårt att öppna munnen eftersom det gör så ont. Frågade på Apoteket vad det kunde vara och hon sa jordgubbar. Fick även detta efter att jag ätit morötter & äpple på jobbet. Så tråkigt att jag inte kan tåla någonting.. Jordgubbar är ju så gott :(
Dumma, dumma allergi. FÖRSVINN!

Crazy


Köpte mig en tidning igår. Man fick en gul bikini med på köpet - KENZAS bikini dessutom..!
Tror dock INTE att det är samma bikini Kenza har på sig på omslaget eftersom den var EXTREMT genomskinlig (klart jag provade den?). Kan lika väl gå naken till stranden? Varför inte?

Men men - tack SOLO för "Kenzas" bikini, kan man få hennes kropp i nästa nummer kanske? Hade känts okej.

Nu:
ut och gå jättefort och jättelångt så jag kan använda bikinin (såklart?! Vill inget hellre)
Sen: dusch, äta, jobb 18.00-00.00

I Love Gifts

Fick denna av min älskade Patrik som tyckte jag förtjänade den. Jag älskar katter & jag älskar honom. PUSS!
Busskortsfodral från mamma. SOM jag har letat! Tycker det är så fint.. och dessutom mycket roligare än Västtrafik. Tror det fanns Mumintroll & Hello Kitty som motiv med. Köpt på Bokia! Tack mamma ♥

Precis hemkommen från jobb + en kort, snabb promenad. Är trött och har ont i min lilltå men är glad ändå! Ska ta mig en dusch, äta lite och sedan däcka till One Tree Hill. Jobb imorgon igen + lördag, sen är jag ledig ett bra tag. Känns skönt!
Movits! – Na Na Nah!

Jag vet att du hörHar tänkt på dig länge, verkligen tänkt, på hur jag skall få dig att förstå hur det känns
hur jag skall närma mig detta, våga berätta, släppa, få hjärtat att lätta

upsidedowninsideout

Såhär ser jag ut uppochner. För er som undrat alltså.
Ska åka in till Göteborg och fira avslutningen med fina fina tjejer, middag på Viktoria (tror jag det hette?). Blir fint!

But as I grew up I changed my mind

Låg i en timma + en kvart imorse och funderade på om det var värt att åka till skolan. Det regnade, idrott utomhus stod på schemat som första lektion och det lockade inte alls 07.45 när klockan ringde. Funderade så det knakade men bestämde mig, 20 minuter innan jag skulle gå hemifrån för att hinna, för att gå dit, kanske få reda på provresultat samt eventuellt betyg osv. Sista lektionen för i år så kan ju ändå gå? tänkte jag och kände mig duktig.

Kommer till skolan och lektionen är inställd.

:)
Jättekul.

Fick fördriva tiden mellan 10.30 och 14.50 med bla. thaimat med Jennifer + att förbanna det förjävliga sommarvädret ett par gånger.
Meeeen efter att ha besökt läkaren + varit hos P ett par timmar är mitt humör mycket bättre! Alla betyg är satta, är nöjd (mest med Foto, gissa varför? Happy girl!) och är redo för ett långt, skönt och sista sommarlov. Sen är det ett år kvar, sen är jag KLAR. Inte långt kvar...
Ane Brun – Little Lights

6/6-11


2 år, de bästa i mitt liv

Mycket förändras på två år, mer än vad som syns på bilderna. Vi har gått igenom så mycket på så kort tid; skrattat, gråtit, bråkat, varit lyckligast i världen men framförallt har vi älskat varandra. Oavsett vad som har hänt så har jag aldrig slutat älska dig, och det är det viktigaste. Jag struntar i vad andra vet, vad andra tror; bara vi vet vad som är sant är jag nöjd.
Och glöm aldrig att du är den enda för mig.
Världen ska veta.

Om du vill ha mig..

Linnet äger, Håkan ägde. Fin konsert, värd pengarna om man säger så. Bra start på sommaren!

Och det känns som jag har gett allt jag kan ge

Nu tar jag snart mitt pick & pack och åker in till Göteborg med P för att första äta middag och sedan bege oss bort mot Slottskogen och HÅKAN HELLSTRÖM! Har en känsla av att det kommer äga.
Sen vill jag också önska världens bästa pappa grattis på födelsedagen! ♥

25 dagar kvar!

Coldplay – Every Teardrop Is A Waterfall
.. och idag släppte de en NY SINGEL, som är megabra?! Åååååååh längtarrrrrrr!

Är tröttast i världen efter 8 timmars jobb igår, plugg dirket när jag kom hem vid halv tio på kvällen, upp 06.20 imorse för körlektion & sedan jobb i 6 timmar istället för 4.. ville verkligen bara ligga kvar imorse när P bad mig men icke.. men imorgon ska jag sova uuut så jag orkar Håkan på kvällen. Har längtat sen December då jag bokade biljett så jag känner att jag vill vara på topp! Nuuu ska jag, efter att har pluggat ännu mera, däcka framför tv:n med mamma & chips. Gott!

1 Juni 2011

Jobbajobba, pluggaplugga, pluggajobba, jobbapluggajobba och lite meeeera pluggjobbplugg. Hoppas att detta slutar med massor av pengar + ett körkort. Hade inte suttit fel! Snart är det LOV, men först är det Håkan Hellström på Lördag i Slottskogen, två år med P på måndag och lite annat kul innan det verkligen är sommarlov men jag klagar inte! Har en fin helg framför mig. Har också 8 timmars jobb framför mig imorgon, körlektion tidigt på Fredag och ännu mer jobb efter det. Sov gott, för det MÅSTE jag om jag ska orka allt. Jag KOMMER orka allt! SNART LOOOOOV!!!!! (Och om 1 år + fyra dagar är det JAG (+ alla andra 93:or) som åker omkring på ett flak i Kungsbacka och skriker ut min lycka! Can't wait!)


RSS 2.0