22/7-11 - 6 månader sen min 18 års dag!

Firade mitt körkort med "champange" (vitt vin) & thaimat (ingen god kombi men ändå) som JAG körde och hämta, hehe. Sofia var också här förut och sa hej, grattis och hejdå + gav mig lite godis och ett resekitt med kudde, ögonbindel och en filt, kan behövas imorgon! Nu ska jag packa det sista, duscha & kolla OTH, vid halv sex imorgonbitti bär det av! Ha det fint så hörs vi när jag kommer hem! ♥

ÄNTLIGEN!!!!!

KÖÖÖÖRKOOOOORT!!!!!!



ÄR NOG VÄRLDENS LYCKLIGASTE?!

somewhere out there

Såhär fint var det igår när jag & P tog en promenad. Perfekt sommarkväll, äntligen! Tycker inte det har varit så många sånna den här sommaren men.. åker ju till Santorini på Lördag så några till kommer jag tog få uppleva..

Kommer också att damma av systemkameran när vi är där, lite tråkigt med BARA iPhonebilder kanske..

Nause – Made Of - Radio Edit
Bruno Mars – Talking To The Moon - Acoustic Piano Version
Matt Redman – 10,000 Reasons (Bless The Lord)

Idag + igår!

Åkte till P igår, utan att han visste om det, för att överraska honom och bara för att jag gillar honom så mycket. Han var dock inte hemma när jag kom så det var lite jobbigt, men jag ringde och då kom han direkt! Jag är bäst. Fick sedan trängas med en miljard fotbollsspelare på tåget hem, väldigt mysigt.
Dagens frukost! Vakande vid elva av gräsklipparen, gick upp och blev aningen deprimerad när jag insåg att mina läppar blivit värre (har fått allergi, vet inte mot vad, som visar sig genom att jag får blåsor och munsår. Lika vackert som det låter). Ska åka till vårdcentralen imorgon runt 07.30 och se vad problemet är. Blir så trött...




Städade garderob + bland alla miljoner trosor + bh:ar. Lyckades rensa bort en hel del men det syns knappt..

Lördag 16/7

Hade fint besök i Lördags bestående av mina älskade tjejer, vi åt mat, pratade, skrattade, åt lite till och hade det fint! Hade grymt tur med vädret.. 

Nu har jag semester, 2 veckor var av en ska spenderas i Grekland, åker på Lördag! Känns braaaaa!

Fina, fina ni!

jojjo om i'll be waiting for you:
Du vet bloggerskan Paow.se har tatuerade ögonbryn. Åh hon har faktiskt väldigt snygga ögonbryn :)

alice om i'll be waiting for you:
jag har följt dina bloggar till och från under väldigt lång tid och bara läst, men nu kände jag att det var dags att skriva min första kommentar! jag tycker du är så otroligt stark! jag vet att det inte är lätt, tro mig jag vet! men du är och kommer för alltid vara perfekt utan hår. Det kommer komma en dag där DU faktiskt känner dig perfekt utan ditt hår! Det representerar dig och perfekt är du bara när du är som du är naturligt. Men jag hoppas innerligt att du vågar visa vem du är för omvärlden för ju tidigare du blottar dig som dig själv ju tidigare kommer du att finna lyckan i att vara dig själv. stå på dig. var stark. var du!

Emma om This is my life, my friend:
Hittade din blogg av en slump. Jag har väldigt långt hår och jag har tänkt skänka mitt hår så att någon annan kan ha nytta av en peruk av äkta hår. Ville bara säga att du verkar vara en otroligt stark person. Och som flera andra har nämnt här, du är otroligt vacker också, med eller utan hår

BLIR SÅ GLAD AV SÅNT HÄR! TACKTACKTACK!

Liseberg



Jag och P bestämde oss för att femkampa (nytt ord made by L) igår istället för att kolla på Lotta.
Det gick sådär. Jag förlorade alla grenar men hade grymt kul ändå!


P's kusin jobbade i en liten kiosk så han fick en glass av henne. Bara sådär.
Och hon snålade inte precis.. Go var den!


Vi vann choklad!


i miss you

Två grejer stämmer inte med den här bilden; jag drar varken in magen eller är sådär brun. Det är min iPhone som luras. Tog bilden när jag låg och hets-solade lite innan jobbet förut och fick INGEN färg alls.. (brände dock upp huvudet när jag "råkade" glömma både sjal och solskyddsfaktor.) För övrigt så hoppas jag (lite egoistiskt) att det regnar imorgon, annars kommer jag avlida på jobbet. SJUKT. VARMT. Nu blir det godis, sängen och One Tree Hill, happy Saturday!

(Gött veck föresten hehe)

Dessto snabbare kommer jag blomma

Är så kär i min nya telefon..

Idag har jag slappat som aldrig förr. Tog en promenad när jag vaknade, en dusch när jag kom hem och sedan låg jag i sängen, klistrad framför One Tree Hill, fram tills sjutiden. Hmm.. värt. Jobba 4 timmar imorgon + söndag, mördarpass 12.00-20.30. Såå att jag tog det lite lugnt idag kändes okej. Laddar!
Patriks födelsedag var mysig, tårtan var kanongod och presenterna var fina (min var BÄST!).
Av mig fick han en helg på Clarion Grand Hotel i Helsingborg, kommer bli otroligt mysigt. Höll på att försäga mig tusen gånger.. men det kommer bli så kuuuul! LÄNGTAR!
Nu blir det CSI XL, chips & dip - fredagsmys helt enkelt. Puss!

Kapten Röd – Ju Mer Dom Spottar

i'll be waiting for you

Äntligen ny vecka, händer massor med kul! Började dock dagen/veckan med att försova mig till jobbet....... inte kul, men jag låtsas som ingenting och glömmer det? Bra. Har precis fixat klart P's födelsedagspresent, SOM ÄGER! Han fyller år på Onsdag och jag lääääängtarrrr så otroligt över att se hans min... hiiihi, NÖJD! Sen åker han till Gullholmen med sin pojkvän Filipsson på Onsdag och kommer inte hem förrens Söndag.. Glömde plötsligt bort vad som var så roligt med den här veckan..? Får ta tag i mitt liv och hitta på något annat än mysa med P helt enkelt. Kanske sola OM VÄDRET KAN TA OCH SKÄRPA SIG NÅGONGÅNG BARA och tillochmed bada om det blir riktigt bra.

Föresten, mina ögonbryn trillar ju av som jag fint har upplyst er om, och jag ogillar det starkt. Men! det finns kanske en liten hjälp, kanske två. Den ena heter ögonbrynstransplantation och innebär, ja, att man.. sätter dit hår. Man tar vanligtvis hår från nacken men det kan ju inte jag. Vet inte heller om det funkar pga. mitt hår trillar av = håret de sätter fast trillar av med. Men då har vi nr.2 - tatuerade ögonbryn och NEJ, få inga fula bilder i huvudet nu, det finns faktiskt en del som kan göra det riktigt snyggt! Dessutom sitter det bara i i 3-5 år och det känns bra, om mina ögonbryn nu skulle få för sig att komma tillbaka. Det finns hopp kära vänner!



ERKÄNN SNYGGT? Ser inte fejk ut heller? BLIR SÅ GLAD!!!
Bjuder på en megafin låt med, med och av Paolo Nutini som jag såg live förra veckan föresten. Han var lagom packad..


Adele

Har gillat henne enda sen "Changing pavement" spelades på MTV för typ första gången.
Kan i princip säga att hon har en av de bästa röster jag hört, när det gäller sångerskor. GRYM!
Adele – Make You Feel My Love (album)
Adele – Someone Like You
Adele – Rolling In The Deep

RSS 2.0