And I'll say, "yeah well you know, I'm shy that way"




Blir så besviken när jag glömmer bort vad jag har, blir arg när jag behandlar dig som om du vore vem som helst. Blir ledsen när jag märker hur det tär på dig. Blir förvirrad när jag tänker en sak och gör en annan. Kan för allt i världen inte förstå hur jag kan förtjäna dig, när du kan hitta så många bättre, så många finare. Får dåligt samvete när jag skyller mitt beteende på osäkerhet och dåligt självförtroende, när du försöker trösta mig.. fast det borde vara tvärtom. Varför är det så svårt att ångra, förlåta, visa sina fel? Varför är det så svårt att visa sig svag inför den man älskar så högt, varför är det så svårt att inse sina misstag när man är iakttagen?
Jag hatar att jag går in i mig själv istället för att öppna mig helt, när jag vet att det är den enda lösningen.

Tristan Prettyman – Shy That Way

Once I wanted to be the greatest








Bilder från imorse.
Bestämde mig för att ta med mig kameran och fotografera allt fint jag såg, eftersom jag suttit på bussen x antal gånger och tänkt "det där hade jag velat ta kort på" eller "detta skulle kunna bli en fin bild". Jag blev dock lite besviken när jag insåg att jag inte fick med allt men.. det kommer fler dagar (och fler bilder).

Tired of..

Tråkig blogg - men jag har fullt upp med annat! Har haft två prov denna vecka som känns skönt att ha gjort, imorgon ska vi ha redovisning av våra filmer på rörligbildlektionen och.. jag längtar faktiskt. Det ska bli riktigt kul! Snart är det Frdag också, kan det bli bättre? Veckorna springer fram.



Vampire Weekend – Cape Cod Kwassa Kwassa

My back hurts

BLÄÄÄÄ för 1) textkommunikation, 2) min snea ryggrad som jävlas med mitt skulderblad som i sin tur jävlas med mitt huvudv & min högra arm och 3) att det är 1000 år till sommaren. Sitter och kollar efter en resa till mig och P som vi förmodligen ska göra nästa år, hittar massor men.. känns liite tidigt att boka nu.. Vi får se hur det blir!

Eftersom jag är på otroligt bra humör tackvare min goa ryggrad så blir detta inlägg inte mycket längre. Kan dock berätta att jag ska til Röda Korset imorgon och fynda, sug på den!


Väntar på att någon här ska säga något


jag vet hur det känns när man aldrig vill lämna någon
Raymond & Maria – Väntar

Jag vill att någon ringer och säger hej
Jag vill att du springer av längtan till mig

Frölunda - Brynäs








Lite av vad jag gjorde igår.
Jag är inte ett jättestort fan av hockey men med fint sällskap + en kamera blir det ganska kul. Matchen slutade med vinst för Frölunda (som de flesta som bryr dig redan vet anatagligen) och jag är otroligt nöjd med mitt objektiv (förlåt om jag tjatar..) .

Bombay Bicycle Club


Bombay Bicycle Club – You Already Know
Bombay Bicycle Club – Ivy & Gold
Bombay Bicycle Club – Autumn


Though life is ruff and the road is tuff

SÅ SKÖNT MED SOVMORGON! Vaknade dock upp med huvudvärk (ovanligt? nej) och extrem värk i axeln. Vi spelade baseball på idrotten igår och jag tog i som attan - missade bollen och då knakade axeln. Känns ju sådär kul.. ont gör det. Men det är LÖRDAG och då ska man vara glaaad! Jobbar ingenting i helgen, känns konstigt men väldigt skönt. Ska alldeles strax äta lite innnan jag fixar till mig och går till bussen. Ska släpa med mig kameran + objektivet till matchen, lär bli tungt men å andra sidan är det värt det.


LIGHTS – River - Acoustic Version
LIGHTS – February Air - Acoustic Version

Vill bara lägga in en liten åsikt, angående valet (samt en lite diskussion på fb igår): Alla har olika åsikter, värderingar och visioner av hur Sverige ser ut och kommer att se ut i framtiden. Jag (PERSONLIGEN) är emot att SD är med i riksdagen men jag lyssnar och repekterar er som tycker tvärtom, MEN! Jag har all rätt i världen att säga vad jag tycker, precis som ni. Så sluta kalla mig dum i huvudet och inse att alla är olika, även den Svenska befolkningen.

Det skulle stått något här

Älskade Fredag! Sitter i min säng, nyduschad, i morgonrock och njuter av att det är Lördag imorgon (vilket betyder SOVA). Ska först plugga, duktig som jag är, och sedan på hockey med Paaatrik! Jag har tror minsann det blir bra. Nu ska jag snart sova bort min äckliga huvudvärk som jag haft sen i Måndags, men först! Ett litet klipp;



Godnatt!


Stockholm ligger öde och världen håller andan




Så snurra min jord igen
Radion spelar vår sång



I could not stand losing you

Imorgon är det äntligen, äntligen fredag och jag ska få min efterlängtade LÖN! Den ska spenderas nästa vecka på KLÄDER som det känns som jag har lite ont om för tillfället.. Men! Dagens bestod av disskutioner angående SD, MatteB och lite annat kul. Filmade efter skolan med mitt film team "Sårkmix" (se bild) och nu återstår bara redgering innan vi är klara med vår film som heter "Farnia". Nöjda är vi!
Eftermiddagen spenderades med P; han sov, jag pluggade och sen gjorde vi pannkakor och nu luktar hela huset pannkaks-os (?). Snart ska jag sätta mig med lite läxor innan Idol drar igång. Later!







Tiny – Last Weekend

Om 4 månader fyller jag 18

Lååång dag - som egentligen skulle vara kort. Slutade skolan 14.05 och började jobbet 15.00. Det gick.. inte alltid jättebra skulle man kunna säga - en del människor är extremt otrevliga. Och elaka. Men nu är jag hemma, har kollat på sista kvarten av Idol och ska snart äta + duscha. Sova. TRÖTT.


TRÅKIG BILD men å andra sidan är hela inlägget ganska boring. Lovar att bättra mig tills imorgooooon! (Kanske)

GODNATT

Säger du att du är min vän, så är du kanske det


Present från min fina morfar (som förövrigt kommer hem til Sverige snart för att hälsa på, han bor annars i Usa), tack så mycket!

Har tittat på lite Idol, ätit lite melon och nu sitter jag här. Imorgon ska jag & min lilla klass (på 32 pers, inte så liten kanske) ta klassfoto. Jag vet vad jag ska ha på mig och jag har redan fixat håret (lite lyxigt att kunna göra det dagen innan, eller? fFrsöker se det som en bra grej iallafall heh..) så jag är lugn & fin. Ska borsta kottarna och sedan hoppa i säng och sova bort min huvudvärk som vägrar släppa. Godnatt people!

Gaby And The Guns – Samma Sak
Maia Hirasawa – Tusen bitar

I don't like Tisdagar alls

Huvudvärk, mensvärk + världens sämsta start på dagen man kan ha - en dålig morgon. Kul tisdag va? Sen att första lektionen var Spanska och andra Matte gjorde ju inte saken bättre, tvärtom. Men nu är jag äntligen hemma, sitter i min säng och.. skriver. Känner mig otroligt lat. Men.. löparskorna står i hallen och pilatesbollen väntar i vardagsrummet så det är bara att bestämma sig - nu ska jag ut.


Förresten - här får ni en skymt av både min nya, mörka hårfärg samt min bleka hy. Fint?

There ain't no hill or mountain we can't climb


- "När man ligger och skrattar åt minnen - då har man upplevt mycket tillsammans."

För allt vi sagt, allt vi gjort, allt vi kommer att säga och allt vi kommer att göra. För alla gånger vi skrattat ihop, för alla gånger vi har tittat på varandra med tårar i ögonen. För alla gånger jag har somnat i din famn,  för alla gånger jag har vaknat upp i den. För alla gånger du mött mig när jag kommit med tåget, för alla gånger du följt mig när jag åkt hem med det. För alla gånger jag hört dig komma i trappan, för alla gånger jag hört dina fotsteg försvinna. För alla gånger jag sett dig på långt håll -  alla gånger har det pirrat i magen.
För alla gånger jag har lyssnat på "våra sånger" och saknat dig, för alla gånger vi har lyssnat på dom tillsammans. För alla gånger vi har bråkat, för alla gånger vi blivit sams. För alla gånger du har trösta mig, för alla gånger du gjort mig lycklig. För alla gånger du skickat sms mitt i natten, för alla gånger jag vaknat med ett leende på läpparna.

För alla dessa gånger vill jag säga tack. Tack för att du är du - min bästa vän, min pojkvän, min Patrik.
Sluta aldrig vara Du.

Timo Räisänen – I got you babe

Royal Republic


Royal Republic – Tommy-Gun
Royal Republic – Full Steam Spacemachine
Royal Republic – All Because Of You
- Grymt band, de har dock bara tre låtar. Jag väntar spänt på en fjärde!


Voy a la escuela.


Nu drar jag till la escuela! Börjar 12.30 och har endast två lektioner (NÖJD) och när dom är avklarade beger jag mig in till Göteborg för att hämta mitt nyfärgade hår (MER NÖJD)! Hur det ser ut återstår att se, ni kanske får en bild ikväll. Nu ska jag fortsätta fixa/packa/dansa och alldeles strax gå till bussen. HAJ!

Håkan Hellström – Kom Igen Lena!

No one's gonna love you


Fin början, sorgligt slut. Fin låt.
Godnatt!


Jag betyder ingenting nu, bara om jag kanske dör


Bredare blogg - check. Och jag fixade det faktiskt helt själv (nästan.. tack för hjälpen Erika!). Frågan är om jag ska ha den såhär bred eller inte, vi får se. Den får vara det just nu iallafall (men bilder som jag har lagt upp i tidigare inlägg orkar jag inte ändra storlek på då dom får bara lite skeva & små)!


Laleh – Han tuggar kex - akustisk


I fell in love


DEN ÄR JU SÅ SNYYYYYYGG!
(Och dyr..)


You make me feel, so beautiful.

Ungefär såhär känner jag mig:

Sjuk tjej drömmer om snygga skor och lite annat kul. Känner sig lite sämst. Lyssnar på Laleh och annan fin musik. Är inte hungrig men vill ändå äta.

Fast nu blev jag glad. Jag hittade en bra låt på min kära kusins lista, tack för det säger jag.
Darren Hayes of Savage Garden – So Beautiful - Spike's Album Version


Kapten!

SNABB UPPDATE: Kapten Röd igår - grymt & sånt. Är lite (hmm..) förkyld men ska in till jobbet ändå, för så sjuk är jag inte. Ikväll ska jag sova med min love. PUSS

Kapten Röd – Stjärnorna Finns Här
Kapten Röd – Kallakallacka
Kapten Röd – Elden
Och snart släpps en ny skiva!

and i'm like, fuck yoooououou




Cee-Lo Green – Fuck You
Cee-Lo Green – No One's Gonna Love You


Jag är mätt och glad, om cirkus 10minuter börjar Idol och då ska jag sitta bänkad, som alla andra kvällar. Bara så ni vet.

Vi två är saknade te havs, och vågorna de kraschar över dig och mig


Skulle egentligen sluta 16.00 denna Torsdag men icke - 11.10 kunde jag lämna skolan (vilket jag inte gjorde förräns 12.10 men ändå). Eftersom jag är lite smått förkyld känns det rätt bra att bara ligga i sängen/soffan resten av dagen och inte plugga ett skit (till skillnade ifrån ettan då jag & min klass pluggade häcken av oss varje kväll, fina minnen..). Fast jag måste förstås städa, men det får vänta.

Förövrigt - imorgon ska jag troligtvis på Kapten Röd och testa hur bra mitt objektiv egentligen är samt "färga håret". Jag hade en fin kväll igår, vill ha tillbaka den. (Varför kan man inte spola tillbaka tiden? Har tänkt på det tusen gånger).

Nytt & bra
Håkan Hellström – River en vacker dröm
Håkan Hellström – Saknade te havs

!

Befinner mig P's rum och vi ska snart krypa ner i sängen och så småningom sova. Hans pappa fyller år idag så vi har ätit tårta, gett bort presenter och kollat på Idol (jag vet att jag har "sockerfri vecka" men detta var ett undantag..). Nu ska jag kila iväg och borsta tänderna!

Elin Ruth Sigvardsson – Love (Acoustic Version) - Feat. Lars Eriksson

You gotta stand up straight, carry your own weight






Det regnade som sagt lite idag - på morgonen och på kvällen. Under tiden som passerade där emellan hann jag ut med min kamera utan att den drunknade (tur för mig). Jag är dock lite ledsen över att bilderna inte blir större.. jag tror det hade varit fint. Jag hoppas det iallafall.


Rain




Regn & musik
Steget – Jag Skulle Dö För Dig
Steget – Vad Ska Jag Göra
Massive Attack – Teardrop

Pour some sugar on me

Tisdag, Tisdag, Tisdag.. började dagen med Spanska 4 och lite MatteB på det, mina favoritämnen............................
NU är jag äntligen hemma i mitt hus, är hungrig och socker/sötsugen som en häst men nej, inget sånt för mig. Är inne på min andra "sockerfria vecka" tillsammans med Jennifer och det går, tro det eller ej, bra för oss (undantag är såklart helg men de är ju bara Tisdaaaaag idaaaag..). Knepet är liksom bara att bestäma sig och äta ett ton frukt istället för typ choklad. Såååå gott..

Nu väntar spanskans preteritum & imperfekt på mig så jag måste kila, senare kommer lite bilder och kanske något annat kul.

Mates of State – California

Håkan, Håkan..


Den 13 oktober kommer resten. Någon mer än jag som ser fram emot det?


My heart, still beats, for you

Idag:
går omkring i mjukisbyxor och t-shirt tillhörande P hela dagen. Kände inte för att dra på mig gårdagens klänning när jag vaknade i hans säng imorse så jag "lånade" lite kläder (frågan är ju när han kommer få tillbaka dom..). Jag har skrivit klart en av två analyser, alltså är Barnpsykologin klar och textkommunikation väntar. Jag lyssnar på Håkan Hellström och lägger till låtar i min spellista som egentligen redan skulle vara där. Hör en av hans nya låtar på radio och längtar till 6 november. Kommer på att jag har ett objektiv i en kartong. Plockar upp det och här är resultatet:










Jag må hata sniglar, men tro det eller ej så blev jag väldigt nöjd med bilden. Väldigt nöjd.

Håkan Hellström – Klubbland
Håkan Hellström – Den Fulaste Flickan I Världen
Håkan Hellström – En Vän Med En Bil

För att jag älskar dig


Sarah Dawn Finer – Kärleksvisan

Var inte rädd, jag går brevid dig
Kom ta min hand, jag håller i dig
Här i min famn, kan du våga tro
Sänk dina murar, jag ger dig ro

För att jag älskar dig så som du är
och jag vill ge dig allting jag har
Och låt mig få bära dig när du är svag
för du betyer allting för mig
Var inte rädd
Jag går brevid dig

Nu är jag din och nu kan jag andas
Här blir jag kvar
För här vill jag stanna
Se på oss nu, livet är vårt
Se du den framtid som vi, vi kommer få

För att jag älskar dig så som du är
Och jag vill ge dig allting jag har
Och låt mig få bära dig när du är svag
för du betyder allting för mig

Ja, jag ska älska dig så som du är
och jag vill ge dig allting jag har
Och låt mig få bära mig när hoppet sviker
du betyder allt för mig
Var inte rädd
Jag står brevid dig
För du betyder allt för mig


Kräftor osv.










Från igår, resten finns på fb för er som är intresserade. Tack för en trevlig kväll!

rekfezt

Nu drar jag på kräftskiva med grymt goa tjejer och lite annat folk! HAJ!


Ta-kort-på-sig-själv-i-spegeln är inte riktigt min grej men nu har ni iallafall fått se lite av min klänning heh.

The Hives – Walk Idiot Walk
The Hives – Hate To Say I Told You So
The Hives – Tick Tick Boom

Finfinfinfin!


I’m trying to find the words to say, please stay


Tack vare Idol har jag funnit min favoritlåt; John Legend – Everybody Knows. Typ asbra. Grym.
Förövrigt så hittade jag ingen favorit denna kväll men det spelar ingen roll för OLLE KOMMER VINNA ÄNDÅÅÅÅ!


Jag har alldeles för lite bilder på min blogg och det vet jag men jag vet inte vad jag ska fota. När jag tänker att jag MÅSTE så kan jag inte, det tar stop. Bangbom! Så.. har någon något förslag så är det bara att ge det till mig. Hade tänkt boka fotosalen efter skolan med Julia men eftersom vi inte har några idéer är det lite.. svårt. Så, har ni något är det bara att säga till. Okej?

Annat bra;
Crossfire – Lady - Radio Edit
Blackstreet – No Diggity
OutKast – Roses
Plan B – She Said


Nosebleed


Just nu rinner det blod ur min näsa av någon konstig anledning och det är ju inte så mysigt. Är nyss hemkommen från världshistoriens segaste skoldag + kort shopping/sen lunch med P. Fick med mig två klänningar; en randig AS SNYGG och en svart som var snygg innan jag hittade den randiga. Får väl se om jag behåller båda. Jag måste välja. Dagens i-landsproblem skulle jag tro? Tror nog att den randiga vinner och jag lovar att ni ska få se den sen! (tack Elin för tipset!)


Nu väntar lite analysering och bokloggs-skrivning (det är precis lika kul som dte låter, lovar) och kanske en promenad.. fast jag orkar inte. Har äcklig träningsvärk sen igår i hela ryggen och armarna. Jag är värd lite vila inför den kommande orienteringsdagen (imorgon). Det är också precis lika kul som det låter..

Blackstreet – No Diggity

Fast.

Har kollat Idol, har fått en Idol vid namn Olle (försöker hitta ett klipp men det går ju inte..) som är helt jävla apgrym och jag vet inte vad. Han bor på en båt. Och spelar gitarr som en GUD. Det finns ett klipp som är riktigt dåligt filmat men.. det får fan duga. Herre!


Som sagt, inte världens bästa klipp men han spelar som en gud så det är skitsamma.


För övrigt - jag kunde mått bättre, kunde varit gladare osvosv. Men nu är det som det är och jag hatar det. Vad hände? Jag vet inte och det SUGER.

Varsågoda.
Kid Cudi – Erase Me - Main
Madness – Lovestruck
Liquido – Narcotic (Radio Edit)
Veronica Maggio – Ballad om vintern


Idol Idol..

Idol började igår (antar att ingen missade det?) och eftersom jag jobbade hann jag inte se så värst mycket men jag fick en favorit ändå. Malin Brännlund heter hon och om inte hon blir något stort heter jag Kurt. GRYM TJEJ!


Turn the lights of

LYCKA ÄR ATT HITTA UPPSKUREN ANNANAS I KYLSKÅPET NÄR MAN ÄR JÄTTEHUNGRIIIG!
Kom precis hem från skolan/träning som båda var sådääääär.. skolan var allmänt jättetråkig och träningen.. ja, vad ska man säga? Jag var ensam tjej bland massor av idrottskillar/icke idrottskillar och det var inte alls kul. DET SÖG. Så nej, det blir nog Sportlife för min del. Men nu! Nu är dte dusch-time och plugg-time, och förhoppningsvis mat-time snart. Vi hörs!


8/9 2010 @ school

Brandövning har blivit min nya favoritlektion. För övrigt - seg dag. MatteB suger. Textkommunikation lika så (lite iallafall..) och efter skolan ska jag träna min lilla kropp. BEHÖVS!

Tengo que dormir. Estoy cansada.

Inget kul har jag satt skriva, men ändå skriver jag. Har både varit på massor av lektioner samt på jobbet idag, är lagom trött och lite fundersam över morgondagen. Träna eller inte träna..? Vill inviga mina nya träningskläder men samtidigt vill jag bara åka hem och sooova (plugga..). VI FÅR SE!

För att göra det här inlägget liite roligare tänkte jag lägga upp ett klipp som är ganska kul!



(Och två låtar heh:)
Melanie Fiona – Give It To Me Right - Acoustic Version
Melanie Fiona – Monday Morning - Acoustic Version


I will love you, love you

Har varit i skolan, har jobbat, har ätit, har duschat och fixat massa nytt att lägga in på iPoden och ska alldeles strax sova. Jag vet. Kolckan är inte ens 22.00 men skitsamma, igår slocknade jag vid kvart i tio, så varför inte idag igen? Roligare inlägg kommer kanske imorgon.

Tack för att du är du. Tack för 15 månader hittills.

Du är det finaste jag vet

~ Bakar 105 bullar med en fin pojke i ett kök ganska långt hemifrån. Ett kök jag varit i 105 gånger, kanske mer, och som känns sådär extra mysigt just ikväll. Kanske är det tackvare lukten av nybakade bullar som letar sig ut ur ugnen och tillslut finns överallt. Kanske är det tackvare blicken dina ögon har - den blicken som säger mer än både tusen och en miljon ord. Kanske är det tackvare något annat, som man liksom inte kan sätta ord på.



~ Somnar i en varm famn med varma armar runt mig. Vaknar i en varm famn som säger att jag kan känna mig trygg. En puss på axeln. En puss på kinden, en på örat. Somnar om och vaknar igen, på samma sätt. Sen försvann du, kom tillbaka och erkände att du legat och kollat på mig hela morgonen (GOD DAMN YOU MAKE ME HAPPY!)


~ Är stolt och glad hela dagen, lyssnar på Kent på tåget och tänker att jag älskar dig mer och mer hela tiden, mer för varje sekund nästan. Det känns så bra. Du känns så bra.

 
~ Inser att hösten kan bli ganska mysig ändå
Teitur – I Was Just Thinking
John Mayer – Slow Dancing In A Burning Room - Acoustic
Sufjan Stevens – For The Windows In Paradise, For The Fatherless In Ypsilanti
Brendan James – Hero's Song
Sufjan Stevens – Come Thou Fount Of Every Blessing
Tomas Andersson Wij – Evighet
Fisher – I Will Love You
- eller så trycker du bara här

-94 HADE JAG ETT FAST JOBB

Idag har jag lärt mig/insett tre saker:

1) Det är EXTREMT pinsamt att tappa ut hela behållaren med Smarties när man ska göra glass och hela kön ser. Jag ville.. hmm.. sjunka genom jorden? Sen visade det sig att killen som hade beställt skulle ha Daim, inte Smarties. Behöver jag säga hur det gick för mig på jobbet idag? (För er som inte vet så jobbar jag på donken..)

2) En del människor föds otrevliga. Det spelar ingen roll hur jävla trevlig man är - man får aldrig något snällt tillbaka.

3) Jag ska se Håkan Hellström om 2 månader och 3 dagar.Hur grymt är inte det? Har längtat sen Maj. Oh my!

Världen snyggaste väska!
Ska ta mitt pick & pack och åka iväg till Kållered och världens finaste pojke. Vi ska baka bullar och jag ska äta upp dom, sen vet jag inte vad vi ska hitta på. Det blir nog bra! Ha en fin kväll folket.

Håkan Hellström – Tro Och Tvivel

!

Blev inga bilder, men för er som är intresserade så kommer mitt bröllop se ut såhär!

una sensación de dolor

GO dag, FREDAG! Kommer troligtvis (förhoppningsvis också) ha träningsvärk överallt imorgon efter mitt & Jossans lilla pass på håltimman @ Sportlife. Svettades, tog i och tog ut oss gjorde vi minsann, och efter det bar det av till en väntande idrottslektion med orientering på schemat. Nuu är jag hemma, har varit det ett tag, och tar det alldeles för lugnt.. har duschat och ätit (men ska nog äta igen heh) och borde kanske leta fram lite kläder! Det som är planerat inför kvällen är som sagt bio med Sofia vilket kommer bli kulkulkul! Har inga bilder att bjuda på just nu men kan nästan lova att det kommer sen.

Samuel Ljungblahd – I'm Sorry - fint efternamn?!
Sibel – The Fall - Urban Version

En liten sådan

En liten update om dagen i all ära; seg. Seg seg seg. Är glad att den är över för imorgon är det FREDAG, GYM med Jossan och BIO med Sofiaaaa! Pure happiness. Jag missar dock Kristian Anttila (Antilla?) och Hästpojken på Liseberg men vafan.. jag kände att Sofia var viktigare, så det så! För övrigt så är jag ganska glad, jag är nöjd med mitt hår och längtar efter min säng. Puss!

Teenage crime - Adrian Lux




Don't go away [6x]


Jag har det bra idag

Att skolan kan vara så otroligt onödig! Hade en ynka lektion idag som slutade 09.35 och efter det var jag i princip fri. Tanken var att alla ettor och tvåor skulle "mingla" i korridoren/cafét/på torget (bland politiker osv.) fram till lunch (vid 12) och sedan ha lektion (som i tvåornas fall var språk) men eftersom Spanskan var inställd idag igen så slutade jag & ett par stycken till redan 10. Jag, Julle (heh), Felicia, José och Anna tog oss först till Kungsmässan och sedan begav jag & Julia oss till Göteborg. Vi strosade runt och hade det trevligt tills klockan blev 14.37 så jag begav mig till frisören och Julia till Klara. Klippandet & allt det där gick fint, nu har jag kortare hår och äger ett sk. värmeskydd. Dessutom ska jag snart färga håret med, m ö r k a r e. Nöjd!




Nu ska jag ta en dusch, äta lite kaaaanske och.. och sätta mig här igen. Hmpf.

RSS 2.0