This is the first day of my life.

Jag tältade natten tills idag och det kan ha varit något av det mysigaste jag gjort i sommar. Campandet ägde rum på min gräsmatta (heeh) och vaknade gjorde jag 04.31 tackvare ett gäng fåglar. P sussade sött jämte mig och vi låg där och lyssnade på regnet fram tills halv tre (på eftermiddagen.. obs! avbrott för frukost) innan vi bytte till min säng som var en aning mjukare.
Imorgon lämnar jag landet för lite pölse samt cykling på Ven (Danmark - Skåne) och på Onsdag kväll nästa vecka får jag äntligen sova i min egna säng igen.


Mindre kul bild, men såhär ser det ut när jag packar. Har en del kvar och det känns inte alls bra.. jag är nog sämst. På att packa alltså.
För övrigt så har jag inte så mycket att säga, men till dig som undrade vart jag hade köpt min tröja så kan jag meddela att den finns att hämta på HM! Något av det skönaste jag köpt, skojar inte!

Fyra fina;
Bright Eyes – First Day Of My Life
Tom Pulse – Cuando - Sunshine Radio Mix
Rx Bandits – Overcome [The Recapitulation]
Apollo Drive – Papercut
- Både gammalt och nytt, fast ja, nytt för mig. Lyssna och njut om ni inte redan gjort det!

Ha en bra vecka så hörs vi på Onsdag kväll då jag förhoppningsvis har lite roligare bilder att bjuda på så den här bloggen blir något att ha någon gång. Ciao!

Erica!

Erica om Pinsamt.:
din blogg är inte misslyckad det är vi läsare som är det i så fall :)
EXAKT den tröjan ville jag köpa, så snygg och lite halvt som halvt magtröja is da shit! - älskar det!
jag har en fråga, hur många objektiv har du?

Svar: tröjan är nog det bästa köp jag gjort på länge - ett par storlekar för stor men det spelar ju faktiskt ingen roll. Hur go som helst, framförallt modellen.
Jag har faktiskt bara 1, det som tillhör kameran eller vad man säger. Ska köpa ett till inom kort (ska faktiskt kolla upp vilket imorgon) eftersom jag fått ihop lite pengar nu, men vad det blir får vi se (:

Familjen Hallon som granne.


När man är för rastlös för att sola så kan man ju alltid gå över till grannen - familjen Hallonbuske. Det gjorde jag och nuuu ska det bakas hallonpaj (när jag skaffat fram lite vetemjöl och ett fungerande kök). Tills dess får jag nöja mig med att rensa.. för alla är inte precis ätbara.

Pinsamt.

Hmm, "frågelådan" blev en STOR flopp, lite smått pinsamt. Ska hålla mig till allt annat utom frågestunder i fortsättningen.. men jag verkar ju ha lyckats på ett sätt - eftersom ni inte har några frågor har jag klargjort det mesta som ni behöver veta.
Eller så är min blogg totalt misslyckad. Hm.I vilket fall som helst så väntar Liseberg på mig (+ P, Emelie & Gustav) och jag är peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepp! Så nu blir det inte mycket mer skrivet här. 

DAGENS 27/7


Ask me anything!

Jag har kanske ett genomsnitt på 20-25 läsare per dag men.. De 20-25 kanske ändå undrar en massa så då tänkte jag göra som de där kända bloggarna (Dissi, Pissi osv.) med hundratals läsare varje dag gör - ha en liten frågelåda öppen där ni kan lämna små lappar (kommentarer).
Nu har ni alltså världens chans, om ni nu har några frågor, att ställa dem så ska jag försöka svara så ärligt som möjligt på dem! Och om ni inte har några frågor betyder det att jag har lyckats ganska bra med att informera er om saker, guldstjärna till mig!)

Remember - inga frågor är dumma.Sjukt.

Kissie påstår att det är skvallerbloggar som photoshopar hennes kropp fulare än vad den egentligen är (fast.. har någon sett hennes kropp utan redigering?) och är tydligen ledsen över det, men man kan inte annat än att skratta åt henne.Om hon skyller på någon annan över att hon är fejk på bla. bilder så måste hon ha fyllt både brösten och hjärnan med silikon, för något är det ju som inte stämmer.

JAG BLIR BARA SÅ TRÖTT PÅ ATT SÅ MÅNGA BLOGGARE REDIGERAR SINA BILDER SÅ MAN KNAPPT SER ATT DET ÄR DOM!

Dagens samhälle..

Early Grave - Moto Boy


När man har magkatarr som vägrar gå över, även fast man tagit två tabletter, så känns livet mindre kul. Iallafall om man ska gå på magkänslan.


Igår osv.Utanför Pink satt vi en stund, på en filt, i gräset. Solen gick ner alldeles för fort bakom Ullevi men vi var glada ändå, och när vi gick hade inte ens Pink själv börjat sjunga - men vad gjorde det? Det viktiga var ju inte hon - det var ju vi. Det var vad du sa, och det gjorde mig glad, ända ner i tårna.


A Fine Frenzy – Almost Lover
- Fin låt P la märke till när vi kollade CSI NY, och som visade sig vara riktigt bra.

Andreas Grega – Imorgon
- Hörde den på Liseberg igår (innan vi gick till Pink) och den fastnade.

"Men varje dag går bara över
Ja, det går för hastigt
Jag ser det på löven
Varje dag går automatiskt och vi glömmer allt som varit"

Breakfast
Brb jobb.

Blueberries


Jag vet vad jag ska äta till frukost imorgon iallafall.. (och jag vet att det är typ två hallon, hittade inte fler haha).
ME LIKE

Pengar

Jag kan "glatt" meddela att jag fått ett bidrag från någon försäkring (sjukförsäkring eller liknande) på 43.000 kr som ska gå till eventuella peruker (om jag ska vara ärlig så tror jag det blir minst 1 till, faktiskt..). Jag vet inte riktigt hur jag ska känna, glad eller ledsen, men det känns bra eftersom en peruk kostar 10000 kr.. så, ja, det var väl det jag ville säga.

GE MIG


Detta fina objektiv ska bli mitt. Måste bara få tag i 2690 spänn först.

.

B O R E D
och lat. Orkar inte hitta på något, även fast jag har så galet tråkigt. Är.. trött? Eller jag vet inte. Ska ladda iPoden med lite nytt och släpa mig ut på en runda, får väl se hur det kommer gå.

Yelle – Ce Jeu (Tepr Remix) 
- Grym, om man har hög volym & bas. Annars vet jag inte..

m to the u to the s to the i to the c

Matt Hires – Honey, Let Me Sing You A Song - Demo Soundtrack Version
Eric Hutchinson – Rock & Roll - Live
Timo Räisänen – Outcast
Lars Winnerbäck – Dom tomma stegen
Johnossi – What's the Point - Acoustic Version

- Ibland hittar man låtar på sin spellista som man glömt bort lite. Fast bara lite.

Kents nya går på högvarv @ Spotify och jag får inte nog, längtar så jag kan dö tills den 7:e augusti. Även Röd spelas flitigt - jag vet inte vad som hänt, me såhär mycket som jag lyssnar på Kent just nu har jag nog aldrig gjort innan. 


Vad finns det mer att säga? Har inga bilder att lägga upp (som är intressanta eller som ni inte redan sett) och inget intressant att skriva, då är det illa. Kan bjuda på en fin låt iallafall (ingen Kent låt, lovar).

Amanda Jenssen – Happyland - Desert Mist


GAMMALGAMMAL

DU, DU, DUOch varje gång du möter min blick
Blir min värld en aning större
Varje gång du möter min blick
Hör jag ditt hjärta ge mig blod

Varje gång du möter min blick
Går en störning genom ljuset
Varje gång du möter min blick
Så vet jag vem jag är


In your eyes

Sista dagen på min semester, imorgon börjar Gothia och jag börjar jobba igen. Är förberedd på kaos då en jävla massa fotbollsspelare kommer till stan, men det ska nog gå bra. Hoppas jag.
Har förövrigt massor av saker kvar att göra i sommar så det gäller att utnyttja varje ledig stund, vilket jag ska se till att göra. Än är sommaren inte slut, tack för det!

Kvar att göra:
- cykelsemester i Skåne med Sofia
- Lysekil med P (igen, fast denna gång utan min family)
- Liseberg - åka allting, fast utan att spy
- SOLABADASOLABADA
- tälta
- nakenbada minst 5 ggr till
- Malmö (?)
- Way Out West, iallafall vara utanför i minst 10 min
- KENT!!
- SOVAÄTASOVAÄTA
- bada i en sjö vid namn Tulebo (eller?) (mycket snack, lite verkstad P)
- bara vara allmänt lat, som man faktiskt ska och får vara på sommaren
- + en del saker till, som jag antagligen glömt bort

Gäller att utnyttja tiden, som sagt. Drömde att skolan började nästa veckan och fy tusan vilken ångest jag hade när jag vaknade.. längtar INTE.

Ska tröstäta choklad och ladda inför work, wish me luck...

som en elektrisk chock genom skelettet

Varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför,
varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför,
varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför,
varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför, varför,
varför gör vi såhär mot varandra?

Kent – Varje gång du möter min blick


Lysekil i bilder
(Finns fler på fb, dock inte så många fler (men ändå) för er som är intresserade)

Dag 1; träffade i princip bara farfar, så fort vi kom fram hämtade pappa honom på sjukhuset och sedan var han hos oss, i sitt hus, hela eftermiddagen. På kvällen handlade vi, lagade mat och somnade gott efter Morden i Midsomer (?)

Dag 2; träffade farfar igen och han åt lunch med oss, och lagom till det kom också P's buss fram. Vi umgicks lite med min lilla family innan jag rog på mig rollen som guide (eller var det du P?) och visade honom det som finns att visas, helt enkelt. Minigolf på eftermiddagen när farfar ätervänt till sjukhuset, picknick på kvällen i Stångehuvud, naken-nattbad i Pinnevik vid elva, sen trängdes vi i en 90-säng fram tills fyra på morgonen innan jag fick lägga mig i sängen brevid (bytte dock sen, kändes.. ensamt).

Dag 3; upp och äta frukost, packa och tränga ihop oss i bilen med regnet smattrande mot rutorna, kan det bli mysigare? Nej, inte om man har någons axel att luta sig mot hela vägen hem (och om det råkar vara en axel som sitter på världens finaste kille så gör inte det saken sämre)

-

Dagens humör: allt möööjligt
Dagens mående: SEG
Dagens borde: vara glad?
Dagens frisyr: något som ska likna uppsatt
Dagens klädsel: hotpants & linne
Dagens planer: teorikurs i tre och en halv timma ASKUL
Dagens vill ha: igååår
Dagens längtan: jag vet inte
Dagens fundering: alldeles för mycket
Dagens beroende: mobil HEHEHE
Dagens tråkigaste: JAG
Dagens tidning: ingen alllllls
Dagens låt: ingen

KUL JAG ÄR


NOTHING

P är hemma, livet är fint och imorgon bär det av till Lysekil, kommer hem Torsdag!

Svar till dig som undrade vart jag köpt mitt linne - det är köpt på HM för ynka 129 kr! : D

ÄNTLIGEN!

Skojar inte när jag säger att man tom. svettas i duschen.. HUR VARMT SOM HELST! Har precis duschat efter att jag kommit hem från stranden, hade gärna stannat.. men anledningen till att jag åkte hem är för att jag ska in till Gbg och köpa tejp till mitt hår, så att det sitter fast.. vilket är ganska bra omn det gör. Sen kommer P hem (ÄNTLIGEN!) och då åker jag till honom, håller tummarna för att deras plan går som det ska osv. annars blir det jobbigt :o
Nytt linne, lite brun, jag känner mig somrig!

Imorgon beger jag mig till Lysekil med min familia, på Onsdag kommer P ner/upp eller vart det nu ligger, längtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!

Tonight i have to leave it

Igår; grymt kul/mysig kväll hos AQ med skratt, prat och lite dans. Tack för det!
Idag; vaknade av att det var ljust, bytte från mammas säng till min egna, somnade om och sen vaknade jag igen av att det regnade något otroligt.
Imorgon; P kommer hem och jag längtar som en tok!

Shout Out Louds – Tonight I Have To Leave It

randomrandom


På bilden: rök & en Klev.

Hittade bilder jag gjorde förra året någon gång, här kommer en. Kommer troligtvis fler, tror jag.

Du får hela jävla jag

Varmt, varmt, varmt!
Badat, solat, svettats, badat, solat och duschat. Har fått fräknar på näsan och färg på kinderna, ikväll ska jag träffar massor av tjejer som jag tycker om (missuppfatta inte..) och just nu lyssnar jag på Lasse Lindh. Fint va?


Gött att näsan hamnade preciiis i fokus - men nu ser ni fräknarna! Dom är inte många, men ett par stycken iallafall.. hih

Snart ska jag ta mig hem till Jennifer och äta maaaat, ha en fin kväll!

Lasse Lindh – Svenska Hjärtan

Snart kommer du hem, jag saknar dig så in i bomben! :*


This is my life, my friend

Det finns en kategori bland mina kategorier (hm..) som jag inte skrivit något inlägg angående än. Kategorin heter "Det kallas Alopecia" och ni som känner mig väl vet precis vad det handlar om, medans ni andra, som jag kanske inte ens har träffat, inte förstår alls (fast jag vet att det finns de jag inte träffat som också vet preciis vad den handlar om, missförstå mig inte). Just därför tänkte jag skriva ett inlägg precis just nu, och förklara vad det där som kallas Alopecia är. 

Här kommer ett lååååångt inlägg..

Alopecia är en hårsjukdom, så enkelt är det. Den kan drabba vem som helst, vart som helst på kroppen, man kan tex. få det om man bär på en sorg, är stressad, deprimerad eller utsätts för en chock som tex. ett dödsfall eller liknande. Trots detta är det inte så värst många som har den (ca. 150.000 personer i Sverige). En del tappar allt, andra tappar som fläckar på huvudet. (Ni kan läsa mer här & här!)

För mig började det med en fläck mitt på huvudet skulle man kunna säga, i samma storlek som en femkrona ungefär. Det var precis i början av vårterminen i sjätteklass, så jag skulle alltså fylla 13 år, bli tonåring och allt vad det innebär. Vi gick till läkaren som i princip sa "Du har Alopecia, nej det finns inget att göra". Det var inte kul att höra, men vad fanns det att göra?
Fram till sommaren var det den fläcken och inget mer, och jag lärde mig att täcka den. Hade oftast uppsatt hår men var ändå alltid rädd att det skulle synas, ville alltid ha kontroll över min frisyr. Under sommaren blev min mormor, som hade haft bröstcancer ett tag, sämre vilket påverkade mitt hår. Jag fick fler fläckar; vid öronen och över dem framförallt, vilket gjorde det svårt för mig att ha uppsatt hår. När jag började skolan igen, sjunde klass, syntes det mer än innan. Det dröjde inte länge innan jag insåg att folk faktiskt såg och undrade. Deras första tanke var, och det vet jag med säkerhet, att jag hade cancer, och hur kul är det att gå omkring om ha det "ryktet"?
Mormor blev sämre, min hästsvans blev tunnare och tunnare, jag gick till olika läkare men ingen hade någon till 100% säker botning att erbjuda. En läkare gav mig rådet att inte tänka så mycket samt att utöva en "borst-teknik" som kort och gott innebär att man borstar hårbotten med relativt hård borstar (kan berätta mer i ett annat inlägg, om ni vill?) Det funkade inte ett dugg.
Vid den här tidpunkten (Oktober-November) var jag väldigt, väldigt tunnhårig och jag visste att folk visste. Jag visste att det snackades, att folk antog att jag hade cancer. Tillslut fick jag tid hos Göeborgs Perukmakeri. Dagen innan dog min mormor.
Den 8 November satt jag i en frisörstol och testade blonda plastperuker. Behöver jag ens skriva hur jag kände just precis då? Tro det eller ej - det fanns en gnutta förhoppning inom mig - för nu kunde jag ju bara se bättre ut, eller? Det kunde ju inte bli värre iallafall..
Dagen efter gick jag till skolan med massor av plasthår på huvudet och oro i magen. Blickar? Check. Jag minns att det var två killar, nämner inga namn, som smög bakom mig och försökte känna/dra i håret. De skrattade, och jag har alltid undrat - hur jävla kul kan det vara? Men.. jag vågade ju inte göra något, jag var livrädd.
Sen gick det ett tag, det kom en period där jag mådde ganska kasst kan man väl säga. Rykten spreds, folk man trodde var ens vänner vände ryggen (?!?), dåligt självförtroende osvosv, anonyma telefonsamtal där folk berätta hur värdelös jag var, att jag var en hora - en "peruk-hora" om man ska vara exakt (nej, jag fattar inte heller, och ja, det ÄR skrattretande, nu i efterhand). Folk betedde sig om om jag hade gjort något fel, som om jag hade förstört pga. att jag hade råkat tappa lite hår. VAD jag hade förstört kunde jag inte sätta fingret på, inte heller vad det var för FEL på mig, men något fel var det uppenbarligen. Jag kan namnet på en del av de människor som.. vad ska man säga? kränkte mig, men att hänga ut dem här gör inte saker ogjorda, men jag har god lust, det kan jag säga. Grejen är helt enkelt den; jag är en bättre människa.


Vad hände sen? Håret växte inte ut iallafall. Våren 2007 fick jag min första peruk med äkta hår. Det var så.. så otroligt skönt, att slippa alla blickar. Peruken jag hade haft innan, som var i plast, var väldigt, väldigt odiskret (ska se om jag kan hitta bilder så ni kan få se). Så detta var ju ett mirakel för mig i princip! Sedan 2007 har jag haft tre olika peruker med äkta hår, är inne på min fjärde nu. Det är inte billigt, men det är värt det till tusen. Om det inte hade funnits möjlighet till att kunna göra äktahårsperuker (?) vet jag inte vad jag hade gjort, ärligt talat. Det är faktiskt lite kul att se folks miner när man säger att man har peruk, för det syns inte! Och det gör mig så otroligt glad!

Det har funnits perioder då mitt hår har vuxit. Julen 2008 hade jag hår till 80% på mitt huvud och trodde att det äntligen var påväg, allting! Men sen försvann det igen (en förklaring kan vara att min farmor dog i cancer den julen). Jag var utan ögonfransar på ena ögat under en liten del av -07 samt -08, men de växte tillbaka. På höstlovet i höstas upptäckte jag att jag höll på att tappa lite av mina ögonbryn, och tro mig - man kan må kasst över ett par ögonbryn, riktigt kasst.

Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt, inlägget blev vääldigt långt, men jag har väl sagt det mest grundläggande för att ni ska förstå vad det där som kallas Alopecia är. Jag antar att vissa sitter med tuuusen frågor, andra bryr sig kanske inte, men för er som undrar - skriv era frågor så lovar jag att svara. Ni kan fråga vad som helst som har med mina peruker att göra, som har med läkarbesök att göra, som har med behandlingar att göra, nuläget - det ni vill veta. Tro mig, jag har fått frågor förr, och om jag hade tyckt det var jobbigt hade jag inte skrivit detta inlägget.Tack till er som läste :*


oh sunny day!

Going to the beach!


Bild tagen på kvällen, därför ser det ganska kallt ut. Eller?


i'm bored

Tagen från Mikaela som dessutom har en väldigt fin blogg, design, header - allting!
(Ööh.. jag har rätt tråkigt?)

Senaste

Låt du hörde: Kapten Röd – Du E La Go
Film du såg: Not another teen movie, dock bara när det var reklam i fotbollen heh
Mat du åt: äpple!
Kram: Frida & madre
Puss: madre
Känslan: saknad och panik över att jag har så tråkigt
Resa: hm.. spanien, i våras/vintras
Glädje: när.. öh.. när jag fick pengar av min mammas moster.
Dröm: att jag såg en öronpropp, skulle ta den, och så var den borta (?)
Person du träffade: min family
Personen du pratade i telefon med: madre i guess, eller jag vet inte
Personen du fick sms av: Nellie
Gången du åt 7-eleven korv: har aldrig gjort!
Gången du var utomhus: för en timma sen ungefär (i ösregn)
Gången hela din familj åt middag tillsammans: i måndags
Saken du köpte: majs?

• Allmänt

Ska bli skoj:
Lördag! & när P kommer hem
Ska inte bli skoj att: börja jobba igen..
Sparar till: ett nytt objektiv
Pålägg som gäller: cheese
Önskar att jag var bättre på: att släpa mig till gymmet
Dagens dryck: bubbelvatten & o'boy
Vad saknar du: sommarvädret & P
Tre band/artister: Kent, Winnerbäck & Hellström
Vad har du gjort idag: tv, powerwalk, dusch, dator (KUL LIV HEHEHE)
Brukar du svära mycket: det häänder
Hur tidigt stiger du upp: Beberor på vilken dag det är
På helgerna: halv elva/halv tolv 
Vad ska du göra ikväll: umgås med madre, inget annat planerat iallafall
Hur många timmar sover du per natt: minst 8 försöker jag få det till
Vem är snyggast i världen: GISSA
Vad är det för veckodag: tror det är Torsdag
Bästa saken som hände mig förra sommaren: PPPPP, fast det var dock innan sommarlovet.. men sommar var det!
Favoritplagg i garderoben just nu: blåvit klänning från Monki! 
Längd: 164,5 precis som för 4 år sen
Vikt: no idea
Byter gärna garderob med: hmm.. Angelica?
Byxa eller kjol: kjol, hatar jeans :o
Senast utlästa bok: Systrar i jeans, tredje sommaren (haha)
Mitt rum kan beskrivas som: 3D
Mig själv med tre ord (just nu): hungrig (NO SHIT?), lite glad faktiskt och.. uttråkad
Jag tränar: alldeles för lite..
Jag ville bli när jag var liten: frisör tror jag..

Lite knepigt..

Jag trotsar regnet och tar en powerwalk ändå, bara för att.Av någon konstig (?) anledning har jag lyckats få fräknar på läpparna. Trodde det var choklad först men bort gick det icke och då blev jag lite fundersam. Jag har alltid velat ha några få fräknar på sommaren eftersom det är charmigt till tusen, men att de skulle placera sig på min underläpp hade jag inte riktigt räknat med..


BapadapaBild 1: spenderade någon timma på stranden (efter ett par timmars solande hemma) med Sofia & Mathilda
Bild 2: .. på en sandstrand
Bild 3: .. och lyckades få lite färg under dagen, trotsallt.

Nu gör pappa & hans kompis + hans fru mat, jag är svinhungrig och uttråkad. Ingen bra kombi alls. Fotbollen börjar om 1,5 timma, får  försöka underhålla mig själv tills dess. Hur?
Med en bok (Systrar i jeans, fjärde boken, jag är fast).

Sommrig på något sätt.
Isak Strand – Bapadapa

?får man ont i magen när det känns ensamt?


Julia Sjöbäck ♥

Fin vän, fin dag.
Tack för att du är du, och ingen annan! :*

Kent – Hjärta


"Grattis" räcker inte tillJag hade tänkt skriva något fint här, men på något sätt vet jag inte vad jag ska skriva. Du gjorde min födelsedag till den bästa jag vart med om och jag känner lite press nu.. jag hoppas att mitt brev gjorde dig lite glad iallafall, resten av gratulationerna från mig kommer när du är hemma, vilket är snart. Jag vill också säga tack för dessa 13 månader, du är oslagbar.

- Jag ser upp till dig, avgudar dig och älskar dig för den du är. Glöm aldrig bort det.

Sam Hart – Mario Kart Love Song


I could really use a wish right nowIbland kanske man måste känna sig ensammast i världen
för att sedan kunna känna sig mer betydelsefull än någonsin.


En gnutta lycka!

Nu är biljetterna bokade. Jag ska se Kent för andra gången i år, 7 augusti! Pure happiness, tack madre!
Sen skadar det ju inte att Håkan väntar i höst..


Maybe It's not my weekend, but this could still be my year.

Nu har P lämnat landet för en vecka på Cypern. Kul för honom, mindre kul för mig..
Fast jag ljuger inte när jag säger att jag är glad för hans skull, men jag ljuger inte heller när jag säger att jag är grymt avis. Jag hoppas veckan går fortfortfort!
Det som är lite (ganska mycket) synd är att han fyller år imorgon.. och jag kan inte fira honom tillsammans med honom i år heller. Förra året befann jag mig i Skåne. Dessutom har vi 13 månader, men det är inte lika viktigt som en födelsedag.. å andra sidan får jag extra tid på mig att hitta en present, vilket jag inte gjort än. Wiha..
6 dagar kvar.

För övrigt mår jag ganska bra, är superhungrig och ska snart åka och köpa majskolvar (?). Det ser ut som det ska åska, vilket suger eftersom jag vill att det ska vara FINT hela veckan så P inte blir brunare än mig.. håller tummarna.
Back on track.

Såå, nu är jag klar (tror jag..)! En del småförändringar kommer säkert komma, men just nu är jag nöjd!

Väkommna!
Jag vet att ni som, förhoppningsvis, kommer läsa detta har läst min förra blogg, och jag kan säga med en gång att det inte kommer bli några dramatiska förändringar bara för att jag har bytt namn.. Det enda jag ska förbättra är mer bilder och (Johannas önskemål) mer om min vardag. Låter det bra?

Lite snabbt om min header.
Bilderna föreställer tre saker som jag älskar; P som i Patrik, Kentbiljett (Kent, och musik i största allmänhet) och det sista skulle representera fotografera vilket jag inte vet om jag lyckades med men ja, nu vet ni. Orden som står till vänster är saker som betyder mycket för mig. De tre understa är titeln på en Kentlåt.

I skrivande stund är jag lite smått stressad, men jag tänkte att jag skulle få tummen ur och skriva ett första inlägg iallafall. Om det blev bra eller inte vet jag inte precis, men nu vet ni att jag lever iallafall! Om det är något ni vill att jag ska ta upp i kommande inlägg så säg till, whatever you want!

RSS 2.0