"Gick det bra? Va, va?"

0.43
JAG ÄLSKAR KATTER HAHA

Firar mor

Morsdag, vilket innebär att hela familjen Ljungblad snart ska åka in till Kungsbacka för att fira lilla mamma. Vi ska äta på en pastarestaurang som jag inte ens vet vart den ligger, men jag tror det blir mysigt. Min mamma är bäst!

i follow, i follow you

Lykke Li – I Follow Rivers (The Magician Remix)
Lykke Li – Tonight

KAOS

VILKEN DAG. Jobbade 10-14 (fick gå upp vid åtta.. trodde ärligt talat att det var skola..) - ingen jobbig tid egentligen, eftersom folke börjar komma vid 12 - halv ett men idag var det ingen vanlig dag - lönehelg + att Happy Meal fyllde hela 25 år så det var ansiktsmålning för hela slanten! Behöver jag säga att det var mycket folk...? Sen tog mjölken slut, och äpplejuicen, oooch all cola light, och sen apelsinjuicen och sedan även någon dipsås. Bara jobbigt. KAOS!
Men jag överlevde, mötte upp mamma & Frida efteråt, tog en snabb runda på Kungsmässan innan jag körde lite motorväg och sedan hemåt. Har duschat, skirivt på min fotoinlämning och ätit, snart ska jag ta på mig något annat än myskläder och ikväll blir det bio, Baksmällan del2! Den börjar 22, lär ju somna..?


Gammal, somrig bild.. hm.

25 kr fattigare och en jeansväst rikare

Kan vara världens sämsta bilder jag någonsin lagt upp här men vill bara visa mitt mästerverk. För 10 minuter sen hade den här västen två armar, men jag kapade av dem och här är resultatet! Secondhand jeansjackor äger.

zero is not a size


Anton Kristiansson

Anton Kristiansson – Atomvinter
Anton Kristiansson – Du Är Knark - Remix
Anton Kristiansson – Vi Förtjänar Att Bli Lyckliga (feat Martin Elisson)

All den här tiden som jag vilat och velat

Det är inte hur man har det 
Det är hur man tar det 
Och när man längtar tar saker tid 
Det är nåt mellan oss, mellan oss och världen 
För långsamt, för snabbt men aldrig i takt 
Vi vill ju bara andas 
Sova och andas omvartannat inget mer


Ibland gör man rätt, Ibland gör man fel 
Lev med det


Markus Krunegård – Ibland gör man rätt, ibland gör man fel
Timbuktu – Dödsdansen
Timbuktu – Resten av ditt liv

FIGHTING FOR PEACE IS LIKE FUCKING FOR VIRGINITY

Nöjdnöjdnöjd! Nöjd över min asfräcka väska som jag använt massor sen jag köpte den för ett tag sen, nöjd över att ALDRIG mer ha Spanska, ALDRIGALDRIG! Nöjd över att jag klarat de svåraste kurserna jag någonsin läst. Känns så jävla braaaaaaaa!
Ska unna mig något riktigt bra när tvåan äntligen är slut (ny bikini, ny piercing, underkläder, skor eller liknande) för det förtjänar jag. SNART SOMMARLOV!

Temaarbete

Mitt temaarbete/slutarbete i Foto A. Temat är natur. Verkligen inte vad jag hade tänk från början men jag är NÖJD!

TISDAG

Godmorgon!
Idag börjar jag 12.05 vilket innebär go sovmorgon. Firade den med en dundergo frukost och lite One Tree Hill på det. Fint! Har bara foto & hälsopilot idag, och efter skolan ska jag plugga & kanske träna. Skön daaaag, SNART ÄR DET SOMMARLOV! Och nästa vecka ska jag, P och ett par tusen andra se Håkan Hellström i Slottskogen! Äntligen! Då kan man verkligen säga att sommaren är häääär

My weekend

HeJj, här är hon som uppdaterar sin blogg 24/7. Eller?
Nog om mig, här kommer min helg!
Fredag: V. Maggio på Liseberg - sög. Galet mycket folk, och såklart hamnade jag bakom den längsta människan på hela Liseberg, så jag och mina 164 cm hade inte så mycket att komma med. Såg scenen två gånger (när P lyfte upp mig lite snabbt). Sen var själva framträdandet inte så värst bra heller. Ovärt! Men efter att allt var slut åkte jag & P hem till mig och somnade (jag somnade redan på bussen..) ganska snabbt. VÄRT!

Lördag: Vaknade upp med P brevid mig, jag sprang upp och började packa medan han, bäst i hela världen som han ääär, gjorde frukost! Sen åkte jag till jobbet & han hem, och på kvällen var det fest på Tölögården, arrangerad av en på jobbet så jag, P + folk på jobbet + massor av annat folk spenderade kvällen där. Dock inte så länge, var hemma vid halv två och somnade som två stockar.

Söndag: låg i sängen hela dagen, med undantag när vi gick och köpte chips. Gott!
Fin solnedgång igårkväll.

nananana

Jack's Mannequin – The Mixed Tape
Kanye West – Hey Mama

come on skinny love

Eftersom jag lider av ångest, ångest, stress och lite mer stress så är detta det enda jag kan erbjuda.
En uppiggande låt. Jag vill ha sommarlov så otroligt mycket just nu..

don't panic

LÄTTARE SAGT ÄN GJORT.
Har varit relativt lugn fram tills nu (?). Tal som jag har kunnat som rinnande vatten är omöjliga.
Vill. Inte. Ha. Nationellt. Prov. I. 4. Timmar. Imorgon.

outsider


livrädd för att leva, dödsrädd för att dö


- Jag vill bara att du ska säga att allt blir bra.

Fredag den trettonde

Ingen hemsk dag om ni frågar mig?

Äntligen Fredag! Nyss hemkommen från skolan, ska plugga lite körkorts teori innan P kommer hit och har lite fredagsmys. Puss!

Tröttast i världen

.. är JAG. Och just därför suger det att provet jag har imorgon handlar om just sömn till 40%. VILL BARA SOVA. Har haft en lång dag som började med nationellt i Engelska - läs & hör. Har aldrig hört någon prata Engelska så fort. Galet. Sen hade vi radio i 3 timmar, planerade vår sändning vi har nästa vecka osv. Ska bli kul! Efter plugget drog jag till P, åt pannkakor och soooov, mysiigt. Är så tröööööööööött, ska plugga i 15 min till och sen får det vara nog. Blöö..
Fick en liten present från P (som han köpte i Bryssel) - en tekopp. Passar mig alldeles utmärkt!

Kampen om Kungabacka

.. stod det på allas tröjor eftersom NÅGON hade stavat fel och inte skrivit Kungsbacka.. Men glada var vi alla ändå! Oooch för er som inte vet vad Kungsbackakampen är så kan jag berätta lite kort; Kampen om Kungsbacka "uppfanns" förra året och är en tävling mellan min skola; Aranäsgymnasiet, och Elof Lindälvsgymnasiet (de två största gymnasieskolorna i Kungsbacka). Skolorna har varsitt lag, uttagning sker några veckor innan och på vår skola hade vi uttagningsgrenarna mitt i skolan så att alla kunde kolla/delta. Sen när det är "tävlingsdag" delas det ut tröjor (orangea för oss, blåa för Lindälv) till alla på skolan och tro mig - ALLA hade på sig dem idag. Stämningsfullt! Det fanns också ansiktsmålning för den som ville ha det, och eftersom Aranäs tydligen symboliserades med tigrar (Lindälv med älgar?) var det en del som blev målade som det.. men det hoppade jag, tyvärr. Vid 13.30 samlades alla och sen "tågade" vi bort till ishallen där det skulle hållas, men banderoller och eld-grejer (sånt man har på fotbollsmatcher, vet inte vad det heter riktigt..?) och alla var ASTAGGADE! Framme vid ishallen möttes vi av Lindälv som precis som oss hade banderoller. Sen tog vi oss efter en del om och men in i ishallen där isen var utbytt mot ett golv och där det var, som tur var, svalt. När alla var på plats var det allt annat än tyst, alla skrek, applåderade, sjöng ramsor osv. och jag måste erkänna att det var så jävla mäktigt! Faktiskt, jag har såklart varit på handbollsmatcher, konsterter och liknande men detta var en "skolgrej" vilket gjorde det hela ganska galet. Sen kom lagen in och då exploderade hela ishallen, kanske ska delta nästa år bara för att få känna känslan av att springa in till ett sånt jubel..?










Lag Lindälv!


Självklart sjöngs nationalsången med.




Allting var kul osv. (förutom att det var så extrem många omgångar i varje moment + att det tog väldigt lång tid emellen "grenarna" vilket var konstigt, när allting var "uppbyggt" stod folk bara och väntade på att något skulle hända..) men sedan hände det en olycka. En tjej fick hjärnskakning (tror jag?) och en gren ströks. Sedan blev det kaos, ingen visste någonting, och sedan ströks ytterliggare två grenar (orättvist, då fick ju inte vi chansen att komma ikapp?) och det beslutades att den sista, och avgörande tävlingen "Hinderbanan" skulle genomföras. Meeeen det tog 40 minuter innan något hände, sedan svimmade en till. Bara sådär. Och sen dröjde det ännu längre tid innan något hände så vi gick (och vi det laget hade VÄLDIGT många redan gått..). Fick sedan veta att Lindälv vann.
Känns väl inte jättekul men med tanke på de som skadade sig osv. så tycker jag det är konstigt att dom inte avbröt helt.. jaja, nästa år, DÅ JÄVLAR!

kan klara mig själv

Goddag!

Idag har det hänt grejer i Kungsbacka kan jag säga. Kampen om Kungsbacka ägde nämligen rum i ishallen i eftermiddags, och det var.. bra i början men i slutet ballade det ur totalt. Berättar mer sen, nu ska jag plugga matematicas eftersom jag har nationella om en vecka (då vi ska sitta i fyra timmar och lösa massor med tal <3)
Bra låt, hejdå!

when im older..


One Tree Hill i mitt hjärta

Dagens todsfördriv + dagens lunch (ser inte alls gott ut men det var det?).
Är klar med säsong 3 av One Tree Hill nu och det är så galet, sjuktmegaasspännande så jag vet inte vad! MÅSTE HA FYRAN NUUUUUUUU!
Och ja, som ni förstår - det blev en dag hemma för mig idag. Hellre det än att jag är borta lite varje dag resten av veckan - samlar frånvaron på en dag istället. Smart va? Nu ska jag PLUGGA körkortsteori eftersom jag inte kunde vara närvarande på lektionen idag. Duktig är jag!

no time

Har inte tid att vara sjuk, har inte tid att missa skolan, har inte tid att ta det lugnt, har inte tid att träna, har inte tid för bråk, har inte tid att vara ledsen, har inte tid för att njuta av våren, har inte tid för att LEVA just nu. Våren brukar vara den finaste perioden på året - övergång till sommaren. Men inte nu.

our song

 

Sitting on this white bed
It's not the right bed
'Cause it's not our bed
All alone in this hotel room
Feels like a hell room
'Cause it's not our room

I try to watch some TV
But it's not easy
'Cause you're not near me
I'm just feeling lonely
I wanna go home

So if you hear me singing this song
I know you're out there singing along
It's a love song, and it's the right song
'Cause it's our song

Plain White T's – Our Song


VILL INTE VARA MED MER

Alltså FAN säger jag bara. Vrålförkyld/allergisk. Nyser såpass mycket så ingen orkar säga "prosit" längre. Min hals är svullen som jag vet inte vad och mina ögon kliar järnet. Jag ooorkar inteeeeeeeeeeeee! Så hade jag Engelska nationellt imorse, uppsats. Bajs. Jobbig dag. Måste plugga körkortsteori - sen ska jag lägg mig i sängen, kolla OTH och äta Ben & Jerry's. Fred ut!

VILL INTE VARA MED MER

Let's do this!

Kan börja med att berätta.. J
AG FICK G PÅ LÄSFÖRSTÅELSEN I  SPANSKA NATIONELLA! Fett jävla bäst!

Oooch min dag såg ut såhär:
Matte - plugga radio - körlektion - Spanska - plugga radio - göra radioprov - plugga teori - träffa P - säga hejdå - åka hem - kolla Grey's - gråta en skvätt - sova.
Det har gått i ett idag kan man lugnt säga. Har tusen saker att göra hela tiden just nu, känns sådär, vill ha soooooommar NU! Imorgon har jag sovmorgon men har bokat in körlektion så den blir jag av med. Men nu jävlar. Slutspurt. Let's do it!



does it mean i'm lost?

Imorgon har jag radioprov, körlektion, planerar att plugga körkortstori med Victoria och sedan träffa P för sista gången den här veckan innan Söndag. Han ska till Bryssel han, åker på Torsdag. Jag kommer sakna honom mest. Meeen ikväll planerar jag bara att äta glass, kolla klart box 2 av One Tree Hill samt se Desperate Housewives. Och plugga radio. Hejdå


dag 24
– en låt du vill ha på din begravning
Håkan Hellström – Visa Vid Vindens Ängar


dag 25 – en låt som får dig att skratta
Coldplay – Lost!eller jag ler nog mest.. eftersom jag ska få se dem live NÄSTA MÅNAD!!! GALET!


"Fett eller bäbis?"

Centralskolan är otroligt underskattat, skrattar ihjäl mig varje gång. Så kul!

'



vad händer?

Hade Spanska imorse och läraren kunde glatt meddela att det hade gått bra för de flesta på nationella. Jag hoppas hon menar det och inte råkade "glömma" att vissa (typ jag?) kanske fick IG. Vi får väl se.. nästa vecka är det hörförståelse och sedan blir det tal, längtar inte någonting över huvudtaget - vill bara få det gjort, få G och sedan slippa allt som har med Spanska att göra.
Mitt under fotot fick jag gå ända bort till Varla för att besöka min läkare och få en akupunkturbehandling (som jag får var eller varannan vecka). Somnade så gott med lite nålar här och där - bland annat i kinderna eftersom det ska hjälpa mig genom allergin. Hm. Kan inte saker och ting börja växa snart igen (typ mitt hår?!)? Börjar bli lite f r u s t e r a d för att inget händer..

Gick in på Ericas blogg och hittade den här lilla låten. Hmm, måste säga att den är bättre än både Big Brother låten (följer inte BB så tycker hela grejen är rätt patetisk men det är ju jag) och "Sture-P" (?!). Hörde någonstans att detta skulle bli årets "flak-låt". Vi får väl se, skulle inte förvänat mig.

du är värd att dö för

Jag vill berätta hur det känns när han tar mig i sin famn och håller om mig hårt, hårt tills ingenting kan skada mig längre. Jag vill berätta hur trygg jag känner mig om nätterna när jag vaknar och hör hans andetag alldeles nära mig. Jag vill berätta hur bra det känns när han håller fast mig i sängen och övertalar mig att ligga kvar "5 minuter till.." när vi båda vet att vi borde gått upp för längesedan. Jag vill berätta hur bra det känns i magen att se honom skratta åt någonting jag säger; det spelar ingen roll om han skrattar ÅT mig, bara jag får se honom le. Jag vill berätta hur ledsen jag blir när han är hos mig, när jag behöver honom som mest. Jag vill berätta att jag faktiskt kan bli arg på honom. Att jag kan säga saker jag inte menar, och att jag ibland förtjänar hårda ord tillbaka. Jag vill berätta att jag ibland kan gråta för att jag är så rädd att förlora honom, att jag ibland vill låtsas att något har hänt för att det känns så mesigt. Jag vill berätta att jag är kär, kär på riktigt, kär i rätt kille, kärkärkär. Och jag vill berätta att han för exakt två år sen erkände att han var kär i mig, och att det fortfarande gör mig varm i hela kroppen.



"Vad fan vore jag utan dina jävla andetag?"

i want school to end

Hade egentligen tänkt äta en eller två mackor med keso + avocado på till frukost men det var inte alls gott så jag trixade ihop en smoothie istället med hallon, blåbär + banan. Yummie!
Gjorde klart mitt radioreportage + övningskörde idag, måste plugga till radioprovet på onsdag.. + teori.. + lite Engelska inför nationella. ÅNGEST. Anledningen till det är pga. sen jag började gymnasiet har jag haft 4 olika engelskalärare. Första terminen i ettan hade vi en tjej som varken kunde höja rösten eller säga ifrån. Såå.. det blev inte mycket gjort eftersom hon inte kunde styra vår klass. Sen fick vi byta till förra våren, till en kille som var helt crazy. Det enda provet vi hade i Engelska A var nationella, knappt någon förberedelse eller någonting. Sen läste vi en bok vid sidan av men jag tror knappt hälften läste klart den..?
Ooch nu till hösten hade vi samma kille igen - och då läste vi också en bok. Vi hade kanske en grammatik genomgång och ett "test" - på bokens innehåll. Väldigt lärorikt.. Och nu till våren fick vi ännu en ny lärare. Som gav oss en bok att läsa. Sen efter det att jag kom hem från Indien var hon sjuk i tre veckor, tills vi fick reda på att hon aldrig skulle komma tillbaka igen och vips - ännu en ny lärare. Som är stenhård, vilket vår klass är lite ovan vid. Sen tror inte jag hon fattar hur mycket vi har missat - en del har säkert kvar all kunskap men tro mig, man glömmer MYCKET på 1,5 år. Så nationella blir intressant..

Nevermind, I'll find someone like you


Bara jobbig dag. Jobbigt på jobbet. Fick vänta på bussen en timma efter att jag slutat eftersom den bara går en gång i timman. Ooooch när den väl kom körde den förbi mig. ashfjakhhgzskjfha.
Men tillsut kom jag hem, duschade, kollade OTH och åt mat. Snart ska jag gör en liten fruktsallad och läsa igenom några papper om nationella provet i Engelska och sen däcka i sängen. Med OTH. Trooor jag börjar bli liite för besatt...

dag 23
– en låt du vill ha på ditt bröllop
Sarah Dawn Finer – Kärleksvisan
Kent – Varje gång du möter min blick



som i en film

2 år gammal bild, men det gör väl inget?


dag 20
– en låt du lyssnar på när du är arg
Kent – Ingenting
Eminem – Space Bound


dag 21 – en låt du lyssnar på när du är lycklig
Håkan Hellström – Jag Vet Inte Vem Jag Är Men jag Vet Att Jag Är Din

dag 22 – en låt du lyssnar på när du är ledsen
Veronica Maggio – Snälla bli min
Regina Spektor – Eet
Greg Laswell – Comes and Goes (In Waves)
Håkan Hellström – Jag vet vilken dy hon varit i
Kent – Mannen I Den Vita Hatten ( 16 År Senare )

RSS 2.0