She will be loved


Maybe there's not much here to love,
but maybe you can love me anyway.

Tove Styrke – Million Pieces - Familjen Remix
Samuel Ljungblahd – I'm Sorry
Don McLean – Vincent
Robyn – Hang With Me (Acoustic Version)

Nu ska jag hoppa in i duschen & sen dejta kudden.


Lever och sånt!

Ett tag sen det hände något anmärkningsbart här, anledningen är enkel: jag har inte haft tid. Jobbade sent i Söndags, tvingade med P till Göteborg på dagen och hade "picknick" på kvällen med jobbet (vi hade hela Kungsmässan för oss själv, grymt va?). Kom hem senare än jag trodde och fick bara 6 timmars sömn inatt (brukar försöka få det till minst 8 för att orka gå upp dagen efter..) och ja, det var lite svårt att komma upp imorse. Som pricken över i:et så var självklart första lektionen inställd, men det märkte jag och alla andra när vi väl var i skolan. Det sög lite smått. Sååå det blir en tidig kväll för mig ikväll och imorgon ska jag till frisören var det tänkt, ska klippa av det slitna, något annat hade jag inte planerat iallafall.
Skriver säkert något mer här senare, nu ska jag lägga mig i soffan och försöka börja på min Engelskabok (heeeh..) sen ska jag ta mig igenom alla bloggar jag inte läst på 1000 år och försöka bli lite uppdaterad. Men först! En bild:


Halsband jag köpte igår (Cubus). Köpte även en ny plånbok som får ersätta min gamla, egendesignade med ditsatta nitar (Tog frnå ett skärp, kände mig grymt smart haha. Dock har fler än hälften trillat av under tiden jag använt den..) som har hängt med ett tag.

(Tryck för större)

Slut på rapporten, hörs senare!

Oh, oh, we need each other

Jag & P är nyjobbade ochalldeles strax nyduschade, sen ska vi laga mat (tacos) och bara mysa järnet hela kvällen. Kan hända att vi behöver det.


NRJ osv.

Gårkvällen spenderades med fina tjejer på NRJ in the park, riktigt kul var det, grym musik och grymt sällskap! Under dagen kan man väl säga att det hände en del med, tex. intervju med Miljöpartiet (behöver jag säga mer Felicia..?) och "Indian smyg" på idrotten, roligaste jag vart med om. Nu ska jag snart ta mig till jobbet men innan dess kommer en bild eller två + bästa låten ifrån igår kväll.




Översta bilden; Felicia efter intervjuerna med valsedlar från Folkpartiet
Nedersta bilden; BJ till höger - ser ut att ha lagom kul. Felicia & Beckabus - alltid lika glaaada!
Infälld; Florre, som stod någonstans i bakrunden!

Mohombi – Bumpy Ride - grym live!

The sky is not the limit










Extremt tråkiga bilder men jag vet inte vad jag ska fota (dock tagna med nya objektivet).
Ge mig tips innan jag går under.

Jack Johnson – Sitting, Waiting, Wishing


Dags att planera






Min personliga almanacka har kommit med posten och jag är nöjd!
Tack till Johanna som kom med idén från hela början!


Närhet.



I'm miles from where you are,
I lay down on the cold ground
I, I pray that something picks me up
And sets me down in your warm arms



Tack K för ditt tips (och jag SKA hjälpa dig snart, jag är så jävla lat bara), ska försöka få tummen ur och ta mig till havet, för inspirationen är på noll.
Tack P för att du är du och förlåt för mascarafläcken på din tröja. Men.. den behövde liksom hamna där.


Confused

Lyssnar på Håkan, försöker vara lika glad som han låter, läser en fin blogg med fantastiska bilder och undrar varför inte min kamera har knäppt något fint på sista tiden? Jag la pengar på ett objektiv jag inte använt alls mycket än och som jag, sorligt nog, inte vet hur jag ska använda. Jag får inte tillfälle. Det känns inte alls bra.

Nu ska jag byta profilbild på fb till något vackert, njuta av att jag har sovmorgon imorgon (= eget arbete på textlektionen) och vänta på att det ska knacka på dörren (alltså inte tänka på att Spanska teg 4 & Matte B kommer ta livet av mig i höst).

BLÄ

Totalt jätteförvirrad.
Jag orkar inte riktigt det, så kan någon hjälpa mig att fatta ett beslut?
Det är inget stort, det gäller bara min framtid. Hej!

Kent – Vals för satan (din vän pessimisten)
Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig


Stolt, lite då.

JUST NU: har jag precis övningskört, ska snart äta mat, sen åka till jobbet. Har haft en fin helg och längtar redan tills nästa (eftersom jag troligvis kommer avlida den kommande veckan..) samt till Onsdag då jag får lön, och lite till ikväll eftersom jag får sova då (heh..). Jag mår helt okej, kunde mått bättre, och Söndagsångesten ligger på en 4:a på en skala 1:10.

Är dessutom lite stolt över detta:

Inte en sådär jättebra bild men nu är den uppe (och för er som inte har läst min förra blogg så kan jag stolt meddela att det är jag som tagit fotot och dessutom vunnit min första fototävling med just den bilden, och det man vann var bla. en utskrift av bilden, så mamma & pappa ville ha den på väggen i vårat nya kök, som i princip är klart nu)!
Jag tycker det blev.. hmm.. asballt? JA! Stolt! Kommer bli så glad varje gång jag går in i köket!
[OBS!]
Veckan som kommer är den veckan som skolan officiellt tar över mitt liv igen (lite overkill kanske) och alla köper $ & kakor i cafét för att överleva bland annat den c. 3 timmar långa håltimman jag & 12 till i min klass kommer få stå ut med VARJE Fredag den här hösten. Men! För att inte säcka ihop totalt ska jag införskaffa mig ett nytt träningskort och utnyttja håltimman för detta (och förhoppningsvis få liite muskler) så den kommande veckan betyder inte bara "Skolan-tar-över-mitt-liv" - den betyder också att jag ska börja träna igen. Så det så.

MUSIC



Martha Wainwright – Bloody Mother Fucking Asshole
Martha Wainwright – You Cheated Me
Vampire Weekend – Holiday
Movits – Äppelknyckarjazz

Jag har varit vilsen

Jag är onöjd
oinspirerad
och otroligt
opeppad
.


miles from where you are



Att sommaren bara kan försvinna - sådär! Jag hann inte ens blinka.
Och nu är dagar fulla med rutiner tillbaka, jag tycker inte om det så värst mycket.


LETS MAKE OUT IN THE MIDDLE OF FIRST STREET

DAGENS +
- Fick överskåp (YES!) & ett rätt bra schema faktiskt.
- Kommer kunna kämma in träning under skoltid (mellan två lektioner, nöjd).

DAGENS -
- Kommer inte ha Foto förräns till våren.. (kommer ha Textkommunikation & Rörlig bild nu, Foto och Ljud till våren)
- Om det var segt att gå upp idag - så kommer jag vara medvetslös imorgon.


love

 
 
bilder

Oskar Linnros – Debut


Dirty


Kanske var dags?
Införskaffade ett par nya Converse idag (vita också, känner mig så unik.......) vilket behövdes eftersom mina andra, som ni ser, är lite slitna. Har ett hål under en av dem som det läcker in vatten med, kanon. Men om jag har på mig dom när det inte regnar så är det inga problem (för slängas ska dom INTE!).
Och.. imorgon börjar skolan. Som tur är så är läget INTE som förra året - fick panik och började gråta (...) när jag såg min blivande klass - där jag inte kände en enda människa. Så.. att börja tvåan och inte ettan känns grymt skönt. Men jag hade inte tackat nej till ett par veckor till i total frihet. Jag hade ju börjat vänja mig vid detta så ska det ta slut.. onödigt. Onöjd är jag (fast egentligen har sommaren varit riktigt bra, måste bara få vara lite sur först innan jag kan vara glad över det).

Men! Det posetiva (ja, det finns något sånt också, även fast det gäller la escuela) är att jag ska ha Foto på schemat! Nöjd Linn.

Snow Patrol – Set The Fire To The Third Bar (alltid P som hittar all bra musik..)

Sunrise, sunrise


Jag vet inte hur man tar egobilder. Seriöst. Jag har säkert tagit 100 st och laddar upp en. Hm. (Eller hur är det ett stort problem?)


Sista sommarlovskvällen ska spenderas i Kållered för ovanlighetens skull (heh) och även sista sommarlovsmorgonen, så här lär det inte bli livat ikväll. Imorgon dock - då kommer det komma minst ett inlägg om all ångest jag har inför skolan. Jag vet att ni längtar, so do I..

Norah Jones – Sunrise - fin!


Det där med skolstart..

Jag behöver x antal nya pennor (helst ett par hundra eftersom de försvinner typ 5 pennor i veckan) och någonting att skriva på. Almanacka beställdes hem igår (här ifrån!) och den kommer användas flitigt (den kommer vara snyggast också). Och så var det ju det där med ny skolväska. Hm. Egentligen är det ingen big deal, det var viktigare när man/jag var typ 10 år, men ärligt talat - jag är kär, i den här skönheten:


Och jag vet att en del av er kanske rynkar på näsan och absolut inte ser det charmiga med en grön ryggsäck - men det gör jag, och det är ju det viktigaste, right? Detta får bli mitt nästa inköp (efter pennor, block, sudd & annat skoligt) i kategorin SKOLSTART. Har inte köpt någonting än (förutom almanackan som kommer om 2 veckor...) och skolan börjar på.. öh.. Onsdag. Ja. Så lite brådis kanske?
Äh.. whatever.

STÄDTIME

Har ett extremt dammigt rum som jag borde göra något åt, och eftersom vädret inte tillåter mig att gå ut så är jag fast här. Med dammet. Man kanske skulle försöka utrota det..?


The Knife – Heartbeats
Kent – Krossa allt
Håkan Hellström – Kom Igen Lena!

to think about

Sista Söndagen utan Söndagsångest på väääldigt länge.
Hur känns det egentligen?

Beck – Loser
Beck – Everybody's Gotta Learn Sometimes


Yesterday is gone (my dear friend)













HALLONPAJ


Inte världens bästa bild (andra bilder kommer sen) men ja, här är en paj. Jag har gjort den. Själv. Den luktar himleskt gott, ville bara säga det.

Anton Kristiansson – Du Är Knark - Remix
Ida Redig – Alone
Ida Redig – You
Vampire Weekend – M79
- grymma, allihop.

du är som ingen annan
hjärta


You make me happy

Har inte så mycket att komma med just, har fullt upp med Göteborgskalas, pojkvän och (förhoppningsvis) en picknick imorgon i stan efter jobbet. Objektivet fungerar som det ska och jag är NÖJD, mitt schema har ändrats och ja.. vad ska man säga? Även fast sommarlovet går mot sitt slut så är jag ganska glad.


Oskar Linnros – 25

(När jag var ett barn talade jag så som ett barn
Mitt sinne var så som ett barns och du vet
Jag hade barnsliga tankar men vi är inga barn längre eller hur)

(Fy fan va skönt)


!

Jag har ett nytt objektiiiiv! LYCKLIG!

Happiness

Träffar Julia en snabbis innan jobbet, saknad kan hon känna sig minsann! Imorgon kommer bli en grym dag och vi (jag & P) ska se Oskar Linnros i Göteborg. Puss!


Bobby Bazini – I Wonder - Radio Version


What about now?

Jag har insett att min senaste kyss: var på en äng 
Jag lyssnar på: musik!
Jag pratar:
när jag har något att säga
Jag tycker om: väldigt mycket
Jag avskyr när folk: tror att världen kretsar runt deras åsikter
Min bästa vän är: min pojkvän & Sofia 
Min första vän heter: Anna Andrésen & Stella McFaul
Kärlek är: underbart och förjävligt
När jag borstar tänderna: tar jag i (eftersom tandborsten är så hård..)
När jag lagar mat: blir det antingen riktigt gott eller motsatsen
Jag tänder på: det kan man undra :o
Det sexigaste yrket är: att jobba på McDonalds..?
Det är charmigt när: finns mycket som är charmigt!
Jag är rädd för: SNIGLAR
Den värsta känslan är: förvirring
Den bästa känslan är: total lycka
Jag är bäst på: att vara mig själv skulle jag tro 
Jag är sämst på: att vara någon annan
Om jag va ett djur skulle jag vara: en katt!
Jag kommer alltid att vara: mig själv (det är ju det jag är bäst på?) 
Det finaste som finns är: kärlek och vänskap
I sommar: har det varit alldeles för fint väder när jag har jobbat..
Sist jag grät var: hm.. det minns jag inte :o
Jag kan: använda en systemkamera
Jag kan inte: springa en mil (..)
När jag vill tänka går jag: ut!
När jag bakar så bakar jag: kanelbullar!
Min mobiltelefon är: sönder..
När jag vaknar på morgonen: kollar jag vad klockan är
Innan jag går och lägger mig: pratar jag med P
Just nu tänker jag på: imorgon
Bebisar är: väldigt små :o
Idag har jag: sovit, ätit & kollat på tv
Ikväll ska jag: jobba till 22.30
I morgon kommer jag: ta ett till hål i örat
jag vill verkligen: köpa ett till objektiv!

BLIR ARG

DAGENS +
- Det gick ASBRA på jobbet! Fick stå i både kassan & lite i DT:n (för att packa mat till bilarna) och fick en dle beröm för att jag var duktig. Kändes GRYMT och det var riktigt kul!

DAGENS -
- SP2B's schema till hösten. D.Ö.R (dock har SP2A rikgit bra schema. VAD I?!)
Får ont i huvudet bara av att kolla på det. Noll sovmorgonar (?) och slutar vid kl. 16 VARJE DAG utom Fredag. Oh my, oh my..


random

.

Är lite less för att jag missar José González ikväll. Blä.

And I'm, I'm electric

Imorgon börjar Göteborgskalaset, på Torsdag skaffar jag ett femte (egentligen sjätte) hål i örat och troligtvis så köper jag ett objektiv också. Fiiiiiint! Dessutom har jag fått en ny jobbkollega som heter P och slutar på -atrik, men som är mer känd som bara P. Jag är nöjd.

Och om jag har tur så blir picknicken (jag var så sugen på att ha på Lördag utanför Way Out West) av också, jag saknar mina giiiirls. Så det så! (Och snart blir vi SP2B-rudar, är det inte.. fantastiskt?)

Daniel Merriweather – Red
Flyleaf – All Around Me - Acoustic
Early To Bed – Microphobia 


So I do


jag ska bli fotograf
(eller ja.. jag villvillvill väldigt mycket)

bild

Du är drömmarna jag drömmer ibland

Kent igår - för exat 22 timmar och 20 minuter sedan började introt till "Utan dina andetag" spelas och Du var i andra änden av telefonen, för jag ville att du skulle höra. Det var så fint. Så bra. Så Kent.


Kent – Det finns inga ord (och när jag hör den vill jag bara vara nära)

Väl hemma hos dig;
jag somnade i ditt knä, din hand i min och låttexter i huvudet; ord som blivit till meningar som förklarar allt.

747 och du är värd att dö för.
M och flashbacks från tiden du fanns här, men höll på att försvinna. Och det gjorde du.

Ibland upplever man saker som tar tid att smälta. I detta fall handlar det om en musikupplevelse - om inte mer. Jag kan inte sätta ord på det; det är liksom för stort, för fint och för.. otroligt. Magiskt? Lite. Mycket.

Den och den med, ett par hundra händer i luften och lika många röster som sjöng tillsammans med bandet där uppe på scen.

När tonerna till Mannen I Den Vita Hatten började spelas kom allt på en gång; lyckan över att ha sett dom igen men samtidigt vemodet över att sista låten höll på att spelas. Man började inse att två timmar av fin musik och lyckorus började gå mot sitt slut (och sånt är aldrig kul).

[Och när ljuset släcks så ska du vara min
Så ska du vara min]


KENT!

Ohyes, Lördag idag, sol idag, Kent idag och kan det bli bättre?! NEJ!
Taggar med nya skivan på höög volym och tror, nej vet!, att det kommer bli grymt ikväll. Jag vet att den här kommer spelas, och hoppas på den och den med, och absolut den här. Oh my. Det kommer bli en bra kväll.


dördördör lite

Tänk att en Spotifyreklam kan vara så bra.. blev lite förälskad.

Carolina Wallin Pérez – Pärlor
Carolina Wallin Pérez – Utan dina andetag
Carolina Wallin Pérez – Om du var här
Carolina Wallin Pérez – 747

Cover's (heter det så?) på ett par Kent-låtar (Kent som jag förövrigt ska se IMORGON!)! Såklaaart INTE lika bra som originalet men ändå, hon sjöng väldigt bra. Väääldigt bra.


DANMARK - HELSINGBORG



































Detta var lååångt ifrån alla bilder (långt ifrån hälften också..) men det är de bilder som jag anser intressanta & "fina". För er som har mig på facebook så finns betydligt fler bilder där, men jag hoppas detta blir bra med..
Passar på att bjuda på två riktigt bra låtar:
Jamie Cullum – Don't Stop The Music
Jamie Cullum – I'm All Over It

PUSS

WHO SAYS

Efter en vecka i Skåne & Danmark med VÄLDIGT MYCKET mat och liknande så känns det i kroppen att den behöver röra på sig.. springa är väl att ta i, eftersom det är extremt tråkigt (dock skönt efteråt) men en promenad ska jag väl kunna tvinga mig själv till.. och när jag väl gjort det, ska jag äta massa mat. Hmm? Och lägga upp a lot of pictures (pik till P). Vi hörs sen och PUSS på 14 hela månader, i love you!


New in!

Tänkte lägga upp bilder på det jag köpte medans jag var borta, eftersom de andra bilderna lär dröja ett par dagar till.


Jeansjacka; second hand 125 kr - Jeansväst; Åhléns 99 kr


Skjorta (som ser tråkig ut, jag vet); Gina Tricot 49 kr (ÄLSKAR REA!)


Längst upp till vänster: "Hemlig påse" från The Body Shop med lite smågrejer i
Längst upp till höger: trosor från Topshop
Längst ner till vänster: svart halsduk GinaT, väska Åhléns, rosa halsduk Pieces, skärp GinaT
Längst ner till höger: örhängen Pieces, svarta armband GinaT, gröna armband Systrara Grene (?), silver GinaT

AT HOME

HEMMAHEMMAHEMMA! Trött, glad och trött igen - kan knappt vänta tills jag får krypa ner i min goa säng med en bra bok (låter som jag är typ 50+ eller liknande men icke!). Bilder får vänta, har tagit över 500 st och ja.. orkar helt enkelt inte sätta mig och ladda upp, lägga in och publicera. Det får vänta!
(Fast jag fixar två bilder iallafall, som lite utfyllnad, det blir så tråkigt här annars.)





Under tiden vi/jag var i Danmark & Skåne så hittades det på en hel del!
Shopping i både Danmark & Helsingborg (bilder kommer någon annan gång), cykling & bad på Ven, en del restaurang besök, besök på Tivoli i Danmark osvosv. Men som sagt, bilder kommer! Nuu ska jag sova och samla energi för biobesök & Big Glen-åkning imorgon med P som är bäst i hela världen, puss!

Thinking of you

Imorgon åker jag hem, får sova i min egna säng på kvällen och träffa dig på Torsdag.
Jag kan inte längta mer än vad jag gör just nu.
Jag har lärt mig en sak; det går att tänka på en och samma person i flera minuter, timmar, dagar utan att tröttna.
Jag tycker om det.  

Skåneland!

Kände att en liten lägesrapport kunde sitta fint.. åkte till Danmark i fredags och kom tillbaka till Sverige igår, till Skåne för att vara exakt. Idag åkte vi (= min familj, Sofias familj + Anna, Berne & Kalle) över till ön Ven och cyklade, riktigt kul var det. Vi stannade till och badade, grillade och åt glass innan vi åkte tillbaka, och vi har varit på vandrarhemmet där vi bor hela kvällen. Imorgon ska vi åka in till "city" (?) och kanske bada innan om vädret tillåter. På Onsdag kommer jag hem och jag längtar lite faktiskt.. men jag har det rikgit bra här också!

:*



Bara så ni vet

MIN PATRIK
iloveyou

RSS 2.0