USA del. 1

Den 22 december, vid midnatt svensk tid, landade vi i Atlanta. Vi var trötta efter en lång resa men det släppte när vi såg morfar på flygplatsen. Vi hoppade in i bilen och åkte hem till morfar. Motorvägen bestod utav 7 filer, vi tappade räkningen på McDonaldsrestauranger strax efter 10 och ALLT var så mycket större. Vi stannade till på Papa John's och köpte pizza.

De följande dagarna åkte vi runt i Woodstock och besökte olika köpcentrum, små affärer och liknande. Hittade en Victorias Secret affär och ville typ köpa allt... fick med mig lite trosor & två parfymer (kommer ta kort på allt jag köpte och lägga upp någon dag, promise).

Sen kom julafton. Hade mer julkänsla än hemma, trots att det var 15 grader och sol ute. Men alla, verkligen ALLA, julpyntae utanför sina hus. Det var uppblåsbara snögubbar, renar, jesus, polkagrisar, rosetter, ljusslingor osv. vilket gjorde att vädret inte selade någon roll. Tom. gravarna på kyrkogården hade rosetter & polkagrisar. Fint!
Vi åt i princip samma mat som hemma; sill, jansson, skinka osv. men Kalle Anka fick vi vara utan. Istället såg vi Jungelboken! Fin jul.

Den 25:e åkte vi till Florida, inlägg om det kommer inom kort!

Kommentarer
Postat av: saraaaaaaa

VILL HA MER!!!

2012-01-14 @ 23:55:19
URL: http://lekkreativitet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0