COLDPLAY

Gårdagen bestod av skola, faktiskt. Vaknade på morgonen och kände mig halvdöd pga. allegi OCH förkyldning oooch en crazy huvudvärk. Ville verkligen hoppa första lektionen (där vi skulle massera varandra, sover hellre..) och gå på de resterande två MEN! Jag bet ihop och KÄMPADE mig till skolan och.. lektionen är inställd. Behöver jag ens beskriva min frustration?
Whatever. Efter skolan var det tänkt att jag skulle träna men jag hoppade det. Åkte hem, städade och fick sedan besök av min älskade pojkvän. Imorse fick jag gå upp vid 9 för att jobba 11-15, medan han låg kvar eftersom han började senare än mig. Det var inte jättekul att gå upp kan jag ju säga..? Men jag tog mig till jobbet, fick en förfrågan om att jobba till 20 istället men bestämde mig för 18. Status just nu: D.Ö.D. Är så trött! Förtjänar en hemmakväll utan något att göra. Struntsamma att det är Valborg, känns lite överskattat.
Och den 28 Juni får jag ÄNTLIGEN se dessa skäggiga män LIVE för första gången i mitt liv! KÄNNS GALET! Jag ska få sjunga med till Fix You... iiiiiiiiiiih!

Where The Action Is 2011 - taggar lite bah'

ont i magen

Just nu: har jag väldigt ont i min kropp efter en joggingrunda (jogga aldrig med pollenallergi) + lite annat jobbigt. Har ont i magen, börjar misstänka att det är magkatarr eftersom det gör ont precis mellan brösten + att det suttit i hela veckan + att jag varit väldigt stressad så det kanske inte är så konstigt? Men inte kul heller.
Tänkte väl säga godnatt, sugen på att kolla OTH innan jag slocknar. Så vi hörs imorgon!
Såhär går det när man är 18 och glömmer att lämna tillbaka böcker på biblan. Måste lösa detta. Ångest. Förlåt mamma..

det var han som ville kyssa mig

Estoy en la escuela y estoy MUY cansada. Nationella ÖVER - firades med sushi till mig och thaimat till Jossan & Jennifer. Hur det gick har jag glömt (eller vill bara inte prata om hur bajsigt det var?). Sitter just nu i skolan och redigerar (försöker) mitt radioreportage om Kent. Haft lektion sen tolv och ska väl sitta här till fem. KAN DEN HÄR DAGEN ALDRIG TA SLUT? Skulle spela in mig själv när jag berätta lite om Kent osv. Fick göra om det TJUGONIO gånger. Är.Så.Trött.I.Huvudet.

Har lyssnat konstant på den här fina låten sen igårkväll, får rysningar. SÅ BRA! 20 maj på Liseberg, I'll be there!


vill.inte.plugga.mer

Ögondroppar makes linnsi happy!
Piiippipiiiipppiii små fåglarna!
Bah' chillar lite med min AlLeRgI.
Tror jag kommer ha träningsvärk i hjärnan imorgon efter allt spanska-plugg. Imperfekt, preteritum, konjuktiv, konditionalis (?) och alla miljoner VERB! Kan typ skriva en roman med bara böjda verb. Men hur kul är det..?

Veronica Maggio

Veronica Maggio – Ballad om vintern
Veronica Maggio – Havanna Mamma
Veronica Maggio – Jag kommer
Veronica Maggio – Stopp
Veronica Maggio – Måndagsbarn
Veronica Maggio – 17 år
Veronica Maggio – Satan i gatan
Veronica Maggio – Sju sorger
Veronica Maggio – Nöjd? - Radio Version

(Okej, lite fler än tre låtar.. men hon är SÅ bra!)

Vapen & ammunition



dag 19
– en låt från din favoritplatta (hela skivan är så otrolgit bra så jag kan inte välja en..)
Kent – Sundance Kid
Kent – Pärlor
Kent – Hur Jag Fick Dig Att Älska Mig
Kent – Dom Andra
Kent – Socker
Kent – Sverige
Kent – Kärleken Väntar
Kent – FF
Kent – Duett
Kent – Elite

allergi

Hade tänkt visa er mina megaallergiska ögon men inser nu att det inte ens syns?! Eller ja - jag ser lite smått drogad ut. Men det är ju inte hög jag är - det är allergisk. Och inte lite heller. JAG ORAKAR INTE. Har inga ögondroppar heller, hahahahaha så kuuul detta ääääääääääär (ser ut som att jag skelar bara för att jag kollade i mitten av kameran med båda ögonen.. smart)

igår gick vi runt en sjö

Hej Linn 12 år
Dålig timing att skolan börjar nu - mitt i sommaren? Fast sommar är det inte. Vår är det, det kan jag som allergiker lova - vaknade upp med galen allergi imorse (och igår) + förkyldning på det, very funny! Undrar hur jag hade mått om jag inte tagit sprutor i tre år? Hade väl antagligen varit halvdöd. Tur att jag inte är det, då hade jag ju missat Spanskanationella på Torsdag, GUD SÅ SYND!
Måste hitta min livslust så jag ens tar mig till skolan på just Torsdag.
NEJ fy vad jag låter tråkig och självmordsbelägen, så illa är det inte. Bara lite.

dag 18
– en låt som du önskar att du fick höra på radio
Alexis Weak – 112 (Charlie Bernardo edit) (Påsklovs-favorit med stort P!)
Kent – Skisser för sommaren
Rebecca & Fiona – Luminary Ones

Movits!

Movits! – Swing för hyresgästföreningen
Movits! – Har du soul?
Movits! – Äppelknyckarjazz

you found me

MÅSTE. PLUGGA. NU.

.. men jag hade det så fint igår. Vill bara vara kvar i den fina känslan som jag har i min lilla kropp nu. Ibalnd vill jag absolut inte leva i nuet. Ibland vill jag aldrig att det ska bli "imorgon". Så var det igår, så är det idag.
Så lyckligt lottad att jag får kalla dig min, och bara MIN.

Nu ska jag plugga spanska = plåga mig själv = jättedumt?
ÅåÅååÅÅåÅÅåHHhHhH

när jag tänker efter så..

OM jag hade varit lite brunare (eller iallafall inte så vit som jag faktiskt är) hade jag kanske haft på mig denna ikväll. Men eftersom min solbränna är rätt obefintlig så hoppar jag det. Tyvärr. Tycker den är så fin.

Iallafall - lovet går mot sitt slut och det är inte alls kul faktiskt. Därför ska den här kvällen bli så fin som den bara kan bli. Det hoppas jag på iallafall.


dag 17
– en låt som du ofta hör på radio
Robyn – Indestructible (Radio Edit)


åh underbara spanska-ångest

Ungefär halv fyra kom jag hem inatt, efter en kväll i Göteborg, på Bryggeriet närmare bestämt. Det var tänkt att vi skulle till Trädgårn men där var det tydligen 20 årsgräns så det ville sig inte. Men vi hade kul ändå! Det var jag, Sofia, hennes storasyster + hennes kompis och tillsammans ägde vi dansgolvet.. kanske. Vaknade upp imorse med värsta allergin, ögonen + halsen kliar & svider och allt är allmänt jobbigt.
Och jag MÅSTE plugga spanska.
blääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää
äääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää

VARFÖR VALDE JAG SPANSKA STEG 4 OCH INTE ITALIENSKA STEG 1?!


you really looked right through it

UGGLA!
Nu har jag jobbat klart (inte alls jobbigt, mest tråkigt eftersom inga gäster kom i princip?) och duschat OCH hunnit titta lite på One Tree Hill. Snart kommer Sofia + familj hit och då blir det massor med maaaaat - tack, jag är hungrig som en VARG. Vad som händer senare får vi se men det känns som en kul kväll på g!
Här är en fin låt, Katy McAllister – Here's To The Heartbreakers (acoustic), glad påsk igen!

dag 15 – en låt som beskriver dig
- eftersom jag inte kommer på en enda låt som jag tycker beskriver mig själv, får ni en låt som jag kan beskriva som GRYM: Greg Laswell – Comes and Goes (In Waves)

dag 16 – en låt som du brukade älska men nu hatar

som om jag bryr mig, så ökar vi igen


Påskafton!

Bara jag som fått besök av påskharen inatt..? heh
GLAD PÅSK ALLA FINA! ♥ nu ska jag till jobbet..

det finns inga ord (för hur mycket jag älskar dig)

Sjung en sång utan ord om ljusa nätter
Sjung för mig igen, du lät som snöfall
Jag håller andan med dig, för jag vet hur du känner
Sjung om dom gånger vi delade ett liv med en blick

Och i vårt land så får man inte vara förmer
Det här är Sverige, snälla gråt när ingen ser
Det finns inga ord för det på det här jävla språket
Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak
Känner samma sak
Känner samma sak

water for elephants

Hemma efter en och en halv dag på vift i Kållered. Igår efter jobbet möttes jag upp av Patrik & Filipsson + F's pappas bil, eftersom han, duktig som han är, lyckades fixa ett körkort på morgonen! Nöjd var jag eftersom jag fick skjuts till P, men mest nöjd var nog ändå F. Väl hemma hos P tog jag en välförtjänt dusch, sen la vi oss och somnade ganska fort skulle jag tro (minns inte?). Imorse var vi på påsk-poäng-promenad i Lindome och det var.. väldigt, väldigt, VÄLDIGT varmt. Meeen kul. När vi kom tillbaka till Kållered drog jag av mig strumpbyxorna och gick barbent - första gången för i år. Och det var inte det minsta kallt, GÖTT!
Kl. 18.00 bjöd min lilla familj mig & P på bio - Water for elephants - fin film, ganska bra. När den var slut skulle P åka hem med F + hans pappas bil, och eftersom jag hade glömt min jacka i hos P hängde jag på - och fick dessutom skjuts hela vägen hem efteråt! Det tackar vi för!

Fin dag - längtar otroligt mycket till sommaren nu när vädret är som det är. Men det är ett tag kvar, det är fortfarande saker som måste göras i skolan osv. Men det var skönt att kunna koppla bort det helt idag.. och imorgon är det Påskafton + troligtvis utgång med Sofia - tror det blir en fin dag det med!



look what i've got!

Nu känns mitt rum liite roligare. Sen att jag har en Håkan-affisch lite till höger (men som inte syns här) med gör inte saken värre. Nu ska jag bara leta upp mina biljetter från förra årets 2 konserter och sätta dit så är jag klar! Nöjdnöjdnöjd. Borde kanske göra något åt tapetern dock..
Fick sällskap inatt trots allt, kändes väldigt bra. Ikväll ska jag jobba, men just nu väntar jag på att jag ska bli klar med detta otroligt roliga inlägg så jag kan kolla på OTH!
dag 14 – en låt som ingen tror att du skulle älska (hoppar över dag 13, vet inte vad "Guilty pleasure" betyder...?)
Britney Spears – Till The World Ends
funkar ju faktiskt om man ska träna..

spring

Körlektion - hem - äta - teorilektion - hem - Grey's Anatomy - Patrik?
Håller tummarna!
Eftersom jag inte hittar på så otroligt mycket just nu och eftersom inget speciellt händer i mitt lilla liv så.. får ni bilder istället. Bilder från igår tom. Så rolig är jag!

dag 12
– en låt av ett band du hatar
Larz-Kristerz – Carina - hatar alla dansband i hela världen. USCH

DIN DRÖM ÄR MIN

19 April 2011

.. och idag har jag kört massor med bil! När jag körde med pappa påväg hem från Kungsbacka hamnade vi bakom en gödsel-traktor (?) och det luktade.. fruktansvärt jävla äckligt. BLÄ!
Nu har jag precis kikat på DH, snart ska jag antagligen lägga mig och kolla One Tree Hill innan jag somnar - upp tidigt imorgon för körlektion, + att jag har fruktansvärd huvudvärk. 

dag 11
– en låt av ditt favoritband
Kent – Kevlarsjäl (svårt att välja en - men detta är favoriten just nu)


ibland är en lögn det finaste man har

Bild från imorse.

Nu sitter jag här, nyduschad, nytränad och mätt! Snart kommer kvällens nattgäst hit, Sofia, och jag tror minsann jag ska tvinga med henne ut på en promenad i det fina SOMMARVÄDRET! Extremt jobbigt att jobba i den här värmen kan jag säga, vill inte tänka på hur det blir i typ Juli..?

dag 10 – en låt som får dig att somna
Håkan Hellström – Bara Dårara Rusar In


breakfast outside

.. kan vara hur gott som helst! Snart ska jag kila till bussen som ska ta mig till jobbet och efter det bär det av till gymmet. Hade hellre legat i solen hela dagen men icke. Vi hörs senare!
Alexis Weak – 112 (Charlie Bernardo edit)

hold your hands

Snart kommer Sofia och hämtar upp mig (MED BILEN, DUKTIG SOM HON ÄR!) och då bär det av till Kungsbacka för att se Scream 4 på biooooooo (Facklan suger men SKITSAMMA)! Hoppas den inte är alldeles för läskig..? Undra om jag ska välja popcorn eller godis..?


dag 09 – en låt du kan dansa till

Eurythmics – Sweet Dreams (Are Made Of This) - Steve Angello Remix Edit


tradera.se


hit ska jag i sommar!

extremt kassa bilder

dag 08 – en låt som du kan hela texten till

dag 08 – en låt som du kan hela texten till
Håkan Hellström – Jag Vet Inte Vem Jag Är Men jag Vet Att Jag Är Din

our love will light the way

(Jag biter mig i läppen. Därför ser det.. lite konstigt ut)
Idag är det Frdag - imorgon börjar påsklovet. LYCKA! Dock måste jag plugga en hel del spanska eftersom jag har nationellt prov i just spanska veckan efter lovet. Lagom kul, men fixar jag det är det inte långt kvar tills det är ÖVER. Känns bra!
Ska spendera Fredagen på hemlig ort med fint sällskap. Pirrar lite i magen.. Tror det blir ett bra lov. 


dag 07
– en låt som påminner dig om ett speciellt tillfälle
Bryan Adams – Heaven

dag 06 – en låt som påminner dig om ett ställe

dag 06 – en låt som påminner dig om ett ställe
Ida Redig – You - lyssnade på den i princip varje dag när jag var i Indien


sushi!

Åh, underbara lediga Torsdag! Vaknade, insåg att det var SOL ute och plötsligt kändes dagen ännu bättre. Vid tvåtiden hade jag körlektion och efter det mötte jag upp mamma, köpte sushi, väntade medan hon tränade och körde sedan hem. Och nu sitter jag här. Hade tänkt ta en dusch och sedan titta på One Tree Hill i princip hela kvällen. Känns okej.
JAG ÄLSKAR SUSHI!

i miss you


dag 05 – en låt som påminner dig om någon

dag 05 – en låt som påminner dig om någon
Secondhand Serenade – Your Call


men jag går vid din sida igenom eld, om det krävs för att vi ska få det bra

Onsdag - matteprov, körlektion, Grey's Anatomy + måla naglarna. Imorgon är jag ledig och det känns otroligt bra (eftersom jag är 1) JÄTTETRÖTT, 2) allt annat än motiverad, 3) och trött.
Jag har inte så mycket att säga här för tillfället, inga fina bilder att visa, ingenting. Tro mig - jag har mina anledningar, men - tro mig igen - det blir bättre. Snart lov!

dag 04 – en låt som gör dig ledsen

dag 04 – en låt som gör dig ledsen
Anouk – Lost


2 bilder, en text




dag 03 – en låt som gör dig glad

Fick den här på posten idag - en Kentbox med 10 skivor + en liten bok i, 150:- på Tradera. SÅ NÖJD!
Är man Kent-nörd så är man.


dag 03 – en låt som gör dig glad

Queen – Don't Stop Me Now

jag saknar att kalla dig min

Anton Kristiansson – Vi Förtjänar Att Bli Lyckliga (feat Martin Elisson)
Anton Kristiansson – Ingen Tror På Kärlek

dag 02 – din hatlåt


dag 02 – din hatlåt
Allt med Justin Bieber, Miley Cyrus + dansband.


Anledningen

.. till att jag är lagom sugen på att tatuera in 3 svalor någonstans på kroppen är detta;

Världens bästa band, världens bästa Kent. Världens bästa band med världens finaste konfetti.
Ser ni att det är svalor som flyger omkring? Det är anledningen mina vänner.
bilder

April, one year ago


Så många minnen, så många känslor, så många fler bilder.

sunshine


dag 01 – din favoritlåt





dag 01
– din favoritlåt
Kent – Varje gång du möter min blick

9 April 2011

.. och idag fyller min lillasyster hela 14 år! Grattis och välkommen in i ditt (förhoppningsvis) sista år som fjortis. Eller? Fick gå upp tidigt för att sjunga för födelsedagsbarnet, fast det kändes helt okej att äta tårta till frukost. Sen blev det presentöppning och mina presenter ägde. Såklart?
Dagens planer är att om ett par timmar göra en god tacopaj, efter det ska jag köra ända till Freeport med pappa för att kika på träningsskor till mig - efter det ska jag jobba 15-19. Känns sådär. Anledningen kallas ALLERGI pga. POLLEN - så ni som tycker att våren aldrig kommer - tro mig. Det gör den. Det kan mina stackars läppar, kliande ögon och svullna fötter bevisa. Och då har jag ändå tagit sprutor i hela 3 år för att slippa just detta..


Återigen - GRATTIS! ♥

Snart så!


Bygger om

Som ni kanske märkt så håller min blogg på att både ändra utseende och dö ut. Så fort utseendet är klart ska jag återuppliva den, håll ut.

RSS 2.0